Generalnie Wielbłądy znane są z niezwykłej wytrzymałości nawet w bardzo niesprzyjających im warunkach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Wykąpałam się, rozczesałam kudliszcza.
Co jakiś czas wracają mi wobec nich mordercze zamiary, ale jak dotąd nie odważyłam się ich zrealizować. Bo ja chciałabym sobie 'pomieć' krótsze włosy tylko przez chwilę, tak na próbę - przez dwa tygodnie, może miesiąc - a potem z całą pewnością byłoby mi już bardzo źle bez tej mojej poplątanej, kolorowej szopy
Tym bardziej, że raczej wszyscy znani mi faceci zdecydowanie wolą długowłose rusałki
od postrzyżonych na jeżyka cyborgów
![]()
![]()
*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Wykąpałam się, rozczesałam kudliszcza.
Co jakiś czas wracają mi wobec nich mordercze zamiary, ale jak dotąd nie odważyłam się ich zrealizować. Bo ja chciałabym sobie 'pomieć' krótsze włosy tylko przez chwilę, tak na próbę - przez dwa tygodnie, może miesiąc - a potem z całą pewnością byłoby mi już bardzo źle bez tej mojej poplątanej, kolorowej szopy
Tym bardziej, że raczej wszyscy znani mi faceci zdecydowanie wolą długowłose rusałki
od postrzyżonych na jeżyka cyborgów
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja się studniówkowo obstrzygłam, tak ciut za ramiona, podobno bardzo ładnie wyglądamSłyszałam już to od kilkunastu osób (czyli od większości jaką spotkałam), nie chwaląc się
Mi też się podoba
![]()
No i niestety, pewni amatorzy długich włosów mogą być ciut zawiedzeni
Wielbłądzio pisze: od postrzyżonych na jeżyka cyborgów![]()
![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: od postrzyżonych na jeżyka cyborgów![]()
![]()
Ja Ci zaraz dam "cyborga". Dobrze, że już trochę odrosłam, ale masz za to, Wielbłąd, masz w dziup w realu
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 50 gości