Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 19:25 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Na jakim znowu wymarciu ? :roll: :evil:
Generalnie Wielbłądy znane są z niezwykłej wytrzymałości nawet w bardzo niesprzyjających im warunkach :ok: :ok: :ok:
:wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sty 25, 2011 20:50 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Spałam do 18.20.

Nie potrafię się przed TYM obronić :(

Koty szaleją, latają jakby miały w doopach śmigła, zrzucają wszystko, co tylko stanie im na przeszkodzie :twisted: , a mnie szlag trafia. Ale w sumie im się nie dziwię: niby jestem w domu (i przecież one dobrze to wiedzą), powinnam wstać i poświęcać ten czas im - a tak naprawdę (dla wszystkich oprócz Busiaczka) ni cholery mnie nie ma :( Plusz od wczesnego popołudnia przychodził pod drzwi i wył :( ...
Tylko moja maleńka Królewna ma mnie blisko. Kładzie się całym ciałkiem na moim bolącym czole, łaskocze mnie w twarz wąsiskami, cichutko mruczy i posapuje ze szczęścia... Chociażby dla niej powinnam mieć jakąkolwiek wolę życia. Ale chyba już nie mam :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto sty 25, 2011 20:54 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Nawet nie wymyślaj takich rzeczy :evil:
Chociażby ze względu na Drańskie stadko nie mówiąc już o Królewnie :roll: , w końcu gdzie będą miały lepiej niż u Ciebie ? :wink:

bubor

Post » Wto sty 25, 2011 22:23 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Kasiu, nie wygłupiaj się :evil:

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro sty 26, 2011 8:40 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zmniejszyłam zdjęcie do regulaminowych rozmiarów

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto sty 25, 2011 23:26 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Oczywiście, że masz wolę życia! Królewna wie dobrze, jak Ci pomóc. Słuchaj jej, bo to mądra dziewczynka.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sty 26, 2011 0:21 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Wykąpałam się, rozczesałam kudliszcza.
Co jakiś czas wracają mi wobec nich mordercze zamiary :twisted: , ale jak dotąd nie odważyłam się ich zrealizować. Bo ja chciałabym sobie 'pomieć' krótsze włosy tylko przez chwilę, tak na próbę - przez dwa tygodnie, może miesiąc - a potem z całą pewnością byłoby mi już bardzo źle bez tej mojej poplątanej, kolorowej szopy :wink: Tym bardziej, że raczej wszyscy znani mi faceci zdecydowanie wolą długowłose rusałki 8) od postrzyżonych na jeżyka cyborgów :smokin: :mrgreen:

Spasiony zagnieździł się przy kompie. Ma rację, cieplej tu niż gdzie indziej. Szkoda tylko, że z doopska leci mu tyle footra, które oczywiście natychmiast trafia pomiędzy literki klawiatury :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro sty 26, 2011 0:26 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Co fakt to fakt 8) :wink:

bubor

Post » Śro sty 26, 2011 1:41 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Wielbłądzio pisze:Wykąpałam się, rozczesałam kudliszcza.
Co jakiś czas wracają mi wobec nich mordercze zamiary :twisted: , ale jak dotąd nie odważyłam się ich zrealizować. Bo ja chciałabym sobie 'pomieć' krótsze włosy tylko przez chwilę, tak na próbę - przez dwa tygodnie, może miesiąc - a potem z całą pewnością byłoby mi już bardzo źle bez tej mojej poplątanej, kolorowej szopy :wink: Tym bardziej, że raczej wszyscy znani mi faceci zdecydowanie wolą długowłose rusałki 8) od postrzyżonych na jeżyka cyborgów :smokin: :mrgreen:

:mrgreen: :ok:

A ja się studniówkowo obstrzygłam, tak ciut za ramiona, podobno bardzo ładnie wyglądam 8) Słyszałam już to od kilkunastu osób (czyli od większości jaką spotkałam), nie chwaląc się :wink: Mi też się podoba :)

No i niestety, pewni amatorzy długich włosów mogą być ciut zawiedzeni :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro sty 26, 2011 2:32 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:Wykąpałam się, rozczesałam kudliszcza.

:mrgreen: :ok:

A ja się studniówkowo obstrzygłam, tak ciut za ramiona, podobno bardzo ładnie wyglądam 8) Słyszałam już to od kilkunastu osób (czyli od większości jaką spotkałam), nie chwaląc się :wink: Mi też się podoba :)

No i niestety, pewni amatorzy długich włosów mogą być ciut zawiedzeni :twisted:

Ładnemu we wszystkim ładnie :wink: , więc z pewnością w krótszych też wyglądasz ślicznie (chociaż w rozpuszczonych długich to byłaś naprawdę rusałka 8) :1luvu: ). Całe szczęście, że nie zrobiłaś z siebie np. tlenionej szczotki klozetowej, bo w naturze takie przypadki też czasem można zarejestrować :wink: Żal trochę, no ale cóż, jeśli ktoś lubi sam robić sobie krzywdę :roll: .... A tak w ogóle, to skoro już jesteś w wątku takiej próżnej i zadzierającej nosa miss universe jak ja 8) - co by nie być mniej próżną - dawaj fotę, dawaj fotę, dawaj fotę niech co poniektóre biedne cyborgi dławią się z zazdrości podczas połykania własnych ogonów :mrgreen:
Myślałaś o jakichś konkretnych amatorach 8) ? Bo wg mnie to w ogóle zdecydowana większość mężczyzn woli u kobiet włosy albo bardzo długie, albo przynajmniej półdługie - m.in. może dlatego, że oprócz zwyczajnego uroku i dodawania kobiecości mają co najmniej kilka różnych fajnych zastosowań, o których nie tutaj miejsce się rozwodzić :oops: :mrgreen: . A jak się raz zrobi takie konkretne ciach, że rusałka zmienia się w cyborga, to potem można tylko żałować i czekać sobie ładne parę lat, zanim kudliszcza odrosną... A innych rusałek, jak wiadomo, cały czas kręci się wszędzie moc 8)

Wielbłądzio

Post » Śro sty 26, 2011 8:38 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Kasiu, nawet nie próbuj nic kombinować przy włosach! :evil:
Jeśli już, to delikatnie przytnij końcówki, bo to im od czasu do czasu potrzebne - i tyle.
Ja parę lat temu, mając zresztą jakiegoś doła, ciachnęłam dość sporo kłaków, skończyło się to wizytą u fryzjera (w celu wyrównania tego, co jeszcze na tym moim głupim łbie zostało), a później to już tylko chcialo mi się wyć, gdy stawałam przed lustrem. Nieważne, że inni twierdzili, że jest ok, jak czułam się fatalnie. Bardzo ciężko jest przestawić się z długich na krótkie.
Teraz co najwyżej balansuję między długimi a półdługimi, czyli tak mniej więcej do ramion.

I trzymaj się jakoś Kochana, ściskam mocno :ok:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro sty 26, 2011 10:57 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Trzymaj się Kasiu...
i nie próbuj się obcinać więcej niz parę cm...!

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro sty 26, 2011 11:14 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Zaglądam i czytam cały czas Twój wątek chociaż się nie odzywam i mam nadzieję, że jak wreszcie to goopia zima sobie pójdzie i nastanie soneczko to i Twój nastrój sie poprawi :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro sty 26, 2011 13:18 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Dziewczynki Kochane, jasne że tego mojego paskudztwa nie obetnę, za bardzo jestem z nimi związana emocjonalnie (tak jak ten niedoszły rekrut na komisji wojskowej w "Hair" ze swoimi skarpetkami, hi hi hi - pamiętacie ;)?). Tylko wkurzają mnie, bo: 1. linieję niewiele mniej niż koty :twisted: , 2. idzie cholernie dużo szamponu i odżywki (a myję toto codziennie...), 3. upierdliwie się toto roczesuje i strasznie długo suszy :twisted: ... No ale fakt, niebrzydkie są tak ogólnie rzecz biorąc, pasują zresztą bardzo do mojego stylu ubierania (spodni o prostych nogawkach od lat nie uznaję ;), kratek, pasków itp. też nie - wszystko mam w kwiatki, z rozszerzanymi rękawami, falbaniaste, tunikowate, kolczyki też od lat noszę tylko wiszące i co najwyżej srebrne, używam tylko owocowo-ziołowo-korzennych wód...).
Podcinać podcinam regularnie, przy każdym zamalowywaniu odrostów :wink:

Wstałam nieco wcześniej, próbuję zmusić się do posprzątania mieszkania...
BO samotne stare panny to bardzo porządne som, wiecie :mrgreen: ?

Wielbłądzio

Post » Śro sty 26, 2011 14:55 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Wielbłądzio pisze: od postrzyżonych na jeżyka cyborgów :smokin: :mrgreen:

Ja Ci zaraz dam "cyborga" :evil: . Dobrze, że już trochę odrosłam, ale za to, Wielbłąd, masz w dziup w realu :mrgreen: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro sty 26, 2011 14:56 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze: od postrzyżonych na jeżyka cyborgów :smokin: :mrgreen:

Ja Ci zaraz dam "cyborga" :evil: . Dobrze, że już trochę odrosłam, ale masz za to, Wielbłąd, masz w dziup w realu :mrgreen: .

To my tutaj zdjęcia z tej akcji poprosiemy :mrgreen: :ryk:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]