shira3 pisze:A ja dzisiaj kulinarnieZostało mi z wczoraj sporo pieczonego kurczaka
Mam tylko jeden pomysł - sprawdzony -z curry, ale chętnie popróbowałabym innego z wykorzystaniem owego kuraka. Zna ktoś?
spaghetti z kurczakiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:A ja dzisiaj kulinarnieZostało mi z wczoraj sporo pieczonego kurczaka
Mam tylko jeden pomysł - sprawdzony -z curry, ale chętnie popróbowałabym innego z wykorzystaniem owego kuraka. Zna ktoś?
amyszka pisze:Powinien być jakiś jeden kanał tylko dla kotów![]()
Mój Karmel też ma powycierane pięty![]()
Cudne foty i koteczki -a Neronek![]()
![]()
Wreszcie się doczekałam
shira3 pisze:Jakiś przeepis?![]()
kinga w. pisze:Naszło mnie na ciacho, ale żeby iśc do sklepu po cokolwiek to już nie. No, to wzięłam co było i w piekarniku właśnie siedzi ciasto na winie.![]()
Tzn. jajek miałam dwa, to wbiłam, mąkę miałam tylko krupczatkę, wsypałam ile było. Kakao, takie zwykłe, proszek do pieczenia, reszta cukru, trochę mleka, trochę syropu rumowego... Wszystko w michę i wymieszać - nawet mi się nie chciało piany z białek ubić. Ciekawe co z tego wyjdzie...
alus1 pisze:kinga w. pisze:Naszło mnie na ciacho, ale żeby iśc do sklepu po cokolwiek to już nie. No, to wzięłam co było i w piekarniku właśnie siedzi ciasto na winie.![]()
Tzn. jajek miałam dwa, to wbiłam, mąkę miałam tylko krupczatkę, wsypałam ile było. Kakao, takie zwykłe, proszek do pieczenia, reszta cukru, trochę mleka, trochę syropu rumowego... Wszystko w michę i wymieszać - nawet mi się nie chciało piany z białek ubić. Ciekawe co z tego wyjdzie...
![]()
![]()
no ciekawe
![]()
![]()
muszę to zobaczyć
Agata&Alex pisze:a mnie naszła ochota na naleśnikibędą z dżemem jagodowym
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:a mnie naszła ochota na naleśnikibędą z dżemem jagodowym
a jakie francuskie czy zwykłe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 52 gości