maggia pisze:cassidy pisze:Było bezpłatnie od 89zł
A ceny są jednak wyższe... np. malt soft extra 220g kosztowało wcześniej 28-29 zł
jak sobie odejmiesz rabat to będzie mniej.
Jaki rabat..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:cassidy pisze:Było bezpłatnie od 89zł
A ceny są jednak wyższe... np. malt soft extra 220g kosztowało wcześniej 28-29 zł
cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:Było bezpłatnie od 89zł
Jaki rabat..
maggia pisze:A każdym kichnięciem to ja się nie przejmuje bo bym zwariowała, hipochondryk nie jestem.![]()
![]()
A brawa to dla mnie powinny być, że się udało. Szrama na plecach zaczyna szczypać trochę.
maggia pisze:Dziękuje za kciukasy Iwonko i Aniu!!!![]()
Z masłem już nie próbuje, bo kiedyś to Pola i ja byłyśmy całe tłuste od masła.![]()
Czekam znowu na TŻ i na siłę będziemy dawać tak jak wczoraj.
Przed chwilą dałam panienkom puszkę tuńczyka, wcinał, że aż miło!![]()
Czekam na dostawę ze zwierzakowo była mruczacza. Same smakołyki im pozamawiałam.![]()
Spojrzałam tak delikatnie Poli w dziąsełka, krwi świeżej nie widzę.![]()
Macam jej te węzły chłonne, ale ja się nie znam.Więc nie wiem czy już są mniejsze?
moś pisze:maggia pisze:A każdym kichnięciem to ja się nie przejmuje bo bym zwariowała, hipochondryk nie jestem.![]()
![]()
A brawa to dla mnie powinny być, że się udało. Szrama na plecach zaczyna szczypać trochę.
Mam nadziejeFaktycznie Madziu, przeoczylam i niedocenilam twojego poswiecenia, podmucham na szramy zza szkla , O! I jeszcze poglaszczemy z Jj
![]()
![]()
gattara pisze:Powitactwo poranne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], zuza i 101 gości