Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Kruca bomba, urlop mi się kończy![]()
![]()
od czwartku skończy się laba
![]()
![]()
agusialublin pisze:Spanie sobie przestawiłamsiedzę do późna w nocy i późno wstaję
![]()
kurcze blade, ciężko będzie się przestawić
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Spanie sobie przestawiłamsiedzę do późna w nocy i późno wstaję
![]()
To tak jak ja.
Wczoraj usnęłam koło 18 i spałam do prawie 23 . Podsypiałam jeszcze do 1.30 a później dziewczyny zaczęły harcować i poszłam spać dopiero koło 5 by o 7.30 wstać bo szłyśmy z Zuzią na badania.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Spanie sobie przestawiłamsiedzę do późna w nocy i późno wstaję
![]()
To tak jak ja.
Wczoraj usnęłam koło 18 i spałam do prawie 23 . Podsypiałam jeszcze do 1.30 a później dziewczyny zaczęły harcować i poszłam spać dopiero koło 5 by o 7.30 wstać bo szłyśmy z Zuzią na badania.
jak ma sie wolne to można tak szaleć ale jak przychodzi wstać na drugi dzień wcześnie rano to jest ból![]()
jutro jeszcze śpię ile wlezie a od środy się przestawiam
klaudiafj pisze:Ja to zawsze do ostatniego dnia przeciągam spanie i w noc przed tym jak mam spać jak na złość nie śpię najdłużej a potem mam noc nie przespaną i jak zwykle jestem potem na siebie zła - ale co zrobić, taka natura
klaudiafj pisze:Ja to zawsze do ostatniego dnia przeciągam spanie i w noc przed tym jak mam spać jak na złość nie śpię najdłużej a potem mam noc nie przespaną i jak zwykle jestem potem na siebie zła - ale co zrobić, taka natura
buhahaha serio coś z tego bełkotu zrozumiałaś![]()
![]()
![]()
Chodziło mi o to, że jak wiem że mam wstać któregoś razu wczas, to przeciagam, a przed tym rankiem nie śpię prawie wcale. Chyba z przejęcia. A potem nie widzę na loczy
klaudiafj pisze:klaudiafj pisze:Ja to zawsze do ostatniego dnia przeciągam spanie i w noc przed tym jak mam spać jak na złość nie śpię najdłużej a potem mam noc nie przespaną i jak zwykle jestem potem na siebie zła - ale co zrobić, taka natura
buhahaha serio coś z tego bełkotu zrozumiałaś![]()
![]()
![]()
Chodziło mi o to, że jak wiem że mam wstać któregoś razu wczas, to przeciagam, a przed tym rankiem nie śpię prawie wcale. Chyba z przejęcia. A potem nie widzę na loczy
O rany ja już chyba nie jarzę dziśJeszcze mi się wszystko zmiksowało
Wybaczy PaniMuzyka mi w uchu ryczy i nie słyszę własnych myśli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1, Silverblue i 479 gości