Wiosenna norka u Alienorka - Julinka w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 27, 2012 10:21 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

Zajrzałam.......poczytałam sobie, posiedziałam chwilkę w milczeniu....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt gru 28, 2012 13:44 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

Cieszę się, że zajrzałaś Agnieszko, szkoda że w takich okolicznościach. Zwykle u mnie nie jest tak smętnie, ale końcówka tego roku była naprawdę do d....

jako że kilka osób tu bywa a ostrzeżeniami zaspamowałam pół forum :oops: :
Na FB pojawiło się fałszywe ogloszenie o spaleniu kociarni w Legnicy z ukradzionymi zdjęciami kociaków od Budryska, kociarni Animal Security z Poznania i spalonego domu. Nie wysyłajcie tam broń Boże pieniędzy ani nie likujcie:
https://www.facebook.com/events/554826834545537/
i ogłoszenie że to fałszywka:
https://www.facebook.com/events/581141665244633/
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 28, 2012 14:34 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

A może tak mały linczyk. Zgłaszam się na ochotnika :evil: :evil: :evil: .
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt gru 28, 2012 14:50 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

Problem będzie ze znalezieniem odpowiedzialnych za to osób. A co do linczyku to weź numerek i ustawiaj się w kolejce - więcej takich jest co by zastosowali siłowe argumenty dla wytłumaczenia czemu nie wolno robić takich rzeczy:wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pt gru 28, 2012 15:48 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

Odmawiam numerka ja chcę jużżżżżżżżżżżżżż :evil: .
Poza tym na fb sa ludzie którzy "trochę" :twisted: znają się na necie i wiedzą jak kogoś "znaleźć". Parę razy w tym kraju dali próbkę swoich możliwości chociażby w sprawie chomiczków. Może tak chwilkę by "popracowali"?
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt gru 28, 2012 22:50 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

Wytropili - za całe zamieszanie zdaje się odpowiadać niejaka Julita Matka od kotów. :roll:

Alienor

Post » Sob gru 29, 2012 7:30 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

Julita Ścierski znana na forum z oskarżenia o handel kotami w Niemczech.
Próbowałam ją wytropić poprzez prozwierzęce fundacje w miejscu gdzie mieszka, ale nie odpowiedzieli. Rzecz jest na wątku ostrzegawczym.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob gru 29, 2012 7:51 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

morelowa pisze:Julita Ścierski znana na forum z oskarżenia o handel kotami w Niemczech.
Próbowałam ją wytropić poprzez prozwierzęce fundacje w miejscu gdzie mieszka, ale nie odpowiedzieli. Rzecz jest na wątku ostrzegawczym.

To ta Julita 8O
FB jest usuniete.Ale cały czas śledzę wątek o adopcjach niesprawdzonych.

Ludzie to głupi jednak są. Przecież net to wielka siła i wszystko da radę wytropić.

Marzenko, niech ten Nowy Rok będzie dla ciebie,Bliskich i kociastych lepszy.Wiem jak boli strata futerka.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob gru 29, 2012 8:17 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

Jakoś się trzymamy.
Ciel uznał Alę za swoją mamę i całą noc (chyba) się do niej przytulał. Dalej jest bardzo rozmruczany (i nienażarty), ale nas już nie podgryza tak intensywnie. Z Rukią i Fuksem przytulałam się całą noc - on najbardziej odczuł śmierć Koibito [*], bo stracił "starszą siostrę" co to i przytuli i wpi....l spuści jak trzeba. Chyba dlatego tak teraz lezie się przytulać do człowieka. Tylko od jakiegoś czasu mam wrażenie, że głos mu "zmężniał" więc chyba się przejedziemy do lecznicy jak będzie cieplej. Bo dziś przy tym nagłym spadku temperatury to jakoś strasznie zimno mi się wydaje i od razu mniej mi się chce ruszać z domu.

W kwestii tego FB - oryginalne wydarzenie zostało usunięte (ale screenshoty są); zdjęcia Julity Ś. mogły tam zostać umieszczone przez inną osobę, ale sprawdzają to dokładnie. No i niejako "przy okazji" jej proceder wywożenia kotów do Niemiec chyba zostanie cokolwiek ograniczony - poszło info w świat i masa ludzi się dowiedziała i doznała nagłej żądzy krwi. Zobaczymy na czym się skończy.

Alienor

Post » Sob gru 29, 2012 9:07 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

Cielitek chyba już wyrósł na młodzieńca? Może jakieś aktualne foteczki kociego towarzystwa by się udało wstawić? :wink:

Co do babska z Niemiec to się nie wypowiadam bo to co mam chęć napisać nie kwalifikuje się na publiczne forum, autocenzura mi się włączyła... :evil:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob gru 29, 2012 23:08 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

Zdjęcia Cielutka to jak sąsiadki córkę namówię, bo Ali aparat isiok0000000 zdechł (to coś wpisane to nie nazwa, to wpis Ciela). Jakby nie ten grzyb, to bym go szczepiła i ogłaszała już. No nic, poczekamy aż wszystko odnajdziemy i wyleczymy.

O babie nie gadam, bo by mnie szlag trafił. Mówiąc krótko i z japońska - shinde!

I jeszcze - głupich nie sieją, sami się rodzą; jak się ma miękkie serc to trzeba mieć twardą du.. etc. - odnoszą się do mnie od dzisiaj (znów!). Ale o tym już jutro napiszę.

Alienor

Post » Nie gru 30, 2012 8:03 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

Przygarnęłaś kogoś :?: :?: 8O
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Nie gru 30, 2012 8:53 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

morelowa pisze:Przygarnęłaś kogoś :?: :?: 8O
:?:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie gru 30, 2012 9:21 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

Wyczytałam co jest grane w postach Alienor na innych wątkach :wink:
trzymam mocno kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Nie gru 30, 2012 9:51 Re: Załamana norka u Alienorka; Leoś[*]

No, Broszka, ale jesteś.... :twisted:
Na których wątkach, bo nie mam czasu się przelecieć ...

Alienorku, czy Ty jesteś na fb?

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]