Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 27, 2011 20:16 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Niech tak sam , za przeproszeniem żre. :twisted:
A masz z nim kontakt??
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 27, 2011 20:18 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Yyyyy-chyba nie wiesz jednak o kogo mi chodzi 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto gru 27, 2011 20:19 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Dajcie spokój, pan nie jest wart dyskusji. Je, czy nie, niech sam się martwi.
Ważna jest Pynia :ok: i wszystkie kociaste.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto gru 27, 2011 20:57 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Przywitamy się i prześlemy buziaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto gru 27, 2011 21:29 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Monia! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto gru 27, 2011 23:45 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Obrazek
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro gru 28, 2011 4:32 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Dzień dobry :evil: -ale pospałam sobie-no jak nigdy! :evil: :evil: :evil:
Najpierw się przewracałam, bo nie mogłam zasnąc,a teraz wstałam o 3:50 i po spaniu :(
No i znów zostaniemy w 5-tkę-4 rezydentów i tymczasik.
Tomciu-byłes wspanialym tymczasikiem,mam nadzieję,że nie zawiedziesz oczekiwań domku! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro gru 28, 2011 5:39 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Na pewno nie zawiedzie. To jest niemożliwe. Właściwie, jakie oczekiwania można mieć wobec żywej istoty, które ona mogłaby zawieść. To raczej kot ma oczekiwania i my musimy się wywiązywać :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro gru 28, 2011 5:43 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Małgosiu-i Ty nie śpisz już?
Witaj kochanie! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro gru 28, 2011 5:44 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Ja już dawno nie śpię, jak codziennie. Ale dziś troszkę wcześniej wróciłam z podwórka, więc dlatego już piszę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro gru 28, 2011 5:49 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Bezdomniaczki karmiłaś?
Ja zrobiłam budkę z korytarzykiem-taką do karmienia-żaden pies się nie wciśnie przez mały otwór,żeby wleźć do własciwej komory z zarełkiem-sypię dużo i nie muszę chodzić codziennie,sprawdzam co jakiś czas,czy wyjedzone i dosypuję.Nie chcę tam za często łazić,bo część lokatorów ma mi za złe,że dokarmiam koty pod blokiem.Budki stoją w ogrodzie,za zgodą użytkowników ,ale oczywiście największymi wrogami kotów są ci,którzy ogródka nie uprawiają :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro gru 28, 2011 6:01 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

kropkaXL pisze:Bezdomniaczki karmiłaś?
Ja zrobiłam budkę z korytarzykiem-taką do karmienia-żaden pies się nie wciśnie przez mały otwór,żeby wleźć do własciwej komory z zarełkiem-sypię dużo i nie muszę chodzić codziennie,sprawdzam co jakiś czas,czy wyjedzone i dosypuję.Nie chcę tam za często łazić,bo część lokatorów ma mi za złe,że dokarmiam koty pod blokiem.Budki stoją w ogrodzie,za zgodą użytkowników ,ale oczywiście największymi wrogami kotów są ci,którzy ogródka nie uprawiają :evil:

No tak. Chodzę codziennie. Co do lokatorów, to nawet nie chce mi się gadać :evil: bo jest paru takich, którym sam widok kota przeszkadza. Kiedyś jeden młody ojciec (nienawidzący kotów) zrobił awanturę, że koty sikają do piaskownicy. (pomijam, że np. ptasie odchody tam trafiają). Spokojnie odpowiedziałam, że trzeba zrobić pokrywę na piaskownicę. Nie mam dzieci, więc piaskownica nie powinna mnie obchodzić wcale, ale rozumiem, czym jest wspólnota i nie mam nic przeciwko takim kosztom. Na to pan: "a kto będzie zakrywał i odkrywał?". Chyba jednak nie ja, skoro nie mam dzieci, prawda? :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro gru 28, 2011 8:01 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Hej!

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Śro gru 28, 2011 8:46 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Ech, ludzie chyby nigdy już nie będą lepsi :(

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro gru 28, 2011 10:44 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Dzień dobry Kasiulek :1luvu: :1luvu: :1luvu: Miłego dzioneczka Kochana :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]