Cześć Maciejowa. Znalazłam, doczytałam. Pogoda taka że nawet koty wymiękają. Futro niemal cały czas śpi z łapką na nosie - znaczy zimno. Wychodzenie na snieg? Nie przysługuje. Wystarczy mi sobotnich lotów z kociarnią do weta - już oczami wyobraźni widziałam zapalenie płuc u kazdego z nich.
Bry. Moi Mniejsi są zdrowi. Duża mówi, że się dziwi, bo jeszcze tak nie było, żeby o tek porze roku oni bylo zdrowi 3 miesiące pod rząd. Ja mam swoją teorię na ten temat. po prostu wcześniej nie mieszkałem z nimi JA! Ferie mamy na końcu. Czyli od 15 lutego. Duży powiedział, że będzie miał wtedy trochę urlopu, to posiedzimy sobie wszyscy razem Łatek radosny.
Duża widziała Łatka w sobotę u naszej doc i ważyła go
Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Bry. Łatek był u wetki z Dużym, mnie nie było, nie znam szczegółów Słyszałam, że waży 7 kilo. I że był przerażony całą wizytą. W samochodzie tradycyjnie śpiewał całą drogę. W domu poczuł się dużo lepiej Kochany jest jak nie wiem. Uwielbiamy go wszyscy