Niezły z niego cyrkowiec

, no coś mi sie wydaje, ze pozbędziesz sie firanek, albo jakis rozbudowany drapak będziesz musiała kupić
Albo, jak juz wspomniałam, dobrze sprawdzaja sie drzwi obite wykładzina po której kot może sie wspinac.
A ja chciałam Wam pokazać, jaka rozrywkę maja moje koty

Juz od jakiegoś czasu Jurek okupywał okno w pokoju. Myslałam, że powodem są ruszajace sie liscie, albo wróble, które pomieszkuja w bluszczu, który obrósł mój dom. Jurek wręcz szalał po parapecie, zbił mi nawilżacz, zrzucił kwiatka

Przedwczoraj odkryłam powód, zwiększonej aktywności moich kotów, własnie na parapecie w tym oknie.
"Powód" ten a właściwie "powody" ma śliczne czarne slepka, długi ogonek i stojace uszka

To myszki, które, postanowiły zamieszkac w skrzynkach z kwiatkami na balkonie, dostarczając moim kotom nie lada atrakcji, a przy okazji graja im na nosie, przechadzając sie po skrzynkach. Oczywiscie jak tylko odkryłam "powód" nerwowości kotów, przebywajacych na parapecie, dałam maleńtaskom bułeczke, żeby głodne nie chodziły, mysle tez o postawieniu im jakiegos domku, bo noce juz zimne
A dla kotów, żeby lepiej widziały, podniosłam ...żaluzje
Poznajcie moich slicznych dzikich lokatorów

(swoja drogą wiedziały gdzie zamieszkać to chyba jakaś zemsta na kotach

)

...

...

...

...

...

...

Dzisiaj Bogdan pełnił warte i za nic nie mógł zrozumiec dlaczego to cos sobie biega a on nie moze go dorwać. Drapał w szybe, w drzwi i nic, szukał na parapecie, że moze jednak jakos przeszła

...

...

...

...

Czy Wasze koty też maja takie atrakcje ?