Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 21, 2006 7:58

goska_bs mam nadzieję, że "dół" Ci już minął i masz lepszy humorek. Widać z tego, że nie każdy może mieć bezproblemowe koty :roll:
Dobrze, że Dwukot trafił na "przejmującą się" Dużą, bo ma szansę w dobrej kondycji pożyć sobie przez wiele lat :lol:

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Nie maja 21, 2006 8:08

Trzeba być wrażliwym.. Ja się kiedyś przestraszyłam, jak zauważyłam, że Milka ma mniej sierści w okolicy od ucha w kierunku nosa :oops: A to normalne... Albo kiedyś zaczęłam panikować bo Milka "coś za dużo śpi". I mi się wieczorem przypomniało, że ja przecież pierwszy raz byłam caluśki dzień w domu! A normalnie Milka ożywiała się właśnie wtedy, gdy ja wracałam z pracy/wykładów.
Ola
Obrazek Obrazek

Olik, autorka bloga http://matkasanepid.blox.pl/html

ola25

Od: Pon lis 21, 2005 15:57

Post » Nie maja 21, 2006 8:32

Ola nie przejmuj się, ja z tym łysym na głowie poleciałam między innymi do weta ;) Niech sobie półroczny dwukot daruje kryształy, albo odda je mamusi w formie wazonu!
Obrazek

kashia

Od: Pon sty 30, 2006 10:27

Post » Nie maja 21, 2006 8:40

Jescze mi się przypomniało:
Milka była na lekach i w pewnym momencie zauważyłam, że dziwnie jej się szczęka trzęsie i kota wydaje odgłosy przypominająca szczekanie.... Myślałam że to właśnie od leków i że ma problemy neurologiczne. A ona tak na ptaki reaguje.... jak każdy normalny kot :)

A moja koleżanka z innego forum zauważyła u kota dziwny czarny wrzód w okolicy odbytu. Poleciała do weta, a okazało się, że to był zaschnięty koci bobek przyklejony do sierści :lol:
Ola
Obrazek Obrazek

Olik, autorka bloga http://matkasanepid.blox.pl/html

ola25

Od: Pon lis 21, 2005 15:57

Post » Nie maja 21, 2006 8:43

No Dwukocie, wszystkiego najlepszego! :D
Oprócz góry jedzenia codziennego, czystej kuwety, mnóstwa miejsca do galopad i mnóstwa różnych rzeczy do zrzucenia, przesunięcia tudzież pogryzienia życzę Wam mnóstwa śmiechu z Dużej (ale zdrowej Dużej, a nie z atakiem serca albo z ostrą nerwicą, więc nie przesadzajcie) :!: 8)

Gosia, spokojnie, malcy z tego szybciutko wyjdą na odpowiedniej karmie.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Nie maja 21, 2006 8:51

No muszą wyjść, bo mojego Antka na nich naślę :twisted:

Latałam z kupką do weta, bo ciągle w tej kupce robole widziałam :)

Ale wrzodu w okolicach odbytu chyba nic nie pobije :D

No dwunoga od dwukotu czytaj, uśmiechnij się, rozluźnij się :ok: będzie dobrze!
Obrazek

kashia

Od: Pon sty 30, 2006 10:27

Post » Nie maja 21, 2006 9:10

Dzieki Dziewczyny juz jest OK oczywiscie jesli chodzi o mnie :)
Przy Was i Dwukocie nie mozna sie dlugo dolowac :D

Tekst o wrzodzie na kuperku jest :ryk: :ryk: :ryk:

Chlopaki dziekuja za miesiecznicowe zyczenia :D ale sa zbyt zajeci mordowaniem kolejnej myszki zeby teraz odpisywac ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Nie maja 21, 2006 10:17

Dwukocie! Najlepsze życzenia od nas, Burej Czwórki! Na wynikach to my się nie znamy, nasza Duża też panikuje, co chwilę z nami do weta jeździ, kuperki nam kłują, smarują, tabletki łykamy. Nie wiemy po co to wszystko, ale widzimy, że Duża wtedy spokojniejsza jest, więc robimy co każe, a niech jej będzie. W zamian za to dostajemy wołowinkę, albo pyszne suche a ja Shibasek dostaję owies czyli jakby nie było opłaca się nam to posłuszeństwo przy zabiegach medycznych :)

Pozdrawiamy Leoś i Shibasek i tymczasowo Mamuśka z Czibobem czyli Bura Czwóra

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie maja 21, 2006 10:48

Dwukocie Dwupaku!

życzymy wam wszystkiego naj naj naj, i zeby Duża się nie wkurzała jak rozrabiacie, i żeby wam dawała dobre jedzonko, i żeby kryształy poszły precz (mozecie sprzedać na giełdzie minerałów!!!!), i mnóstwa fajnych firanek w oknach (wasza duża nas zabije za te życzenia) i mebli do wspinania się.....
I niech wasza Duża pisze dalej dużo fajnych opowieści o u was słychać!
Franio, Tosia, Pędzel

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Nie maja 21, 2006 11:15

Eeeeee wkurzyc duza to juz nielatwa sprawa 8O
Sciagnelismy troche ostatniej firanki jaka sie ostala w mieszkaniu (tzn w kuchni) zero reakcji :roll:
No to polazilismy po scianach 8) i zrzucilismy przy okazji oszkolony obrazek :oops: a duza tylko pokiwala z politowaniem swoim rudym lbem wziela nas pod pache i zamknela w lazience :evil: ale nie dlatego ze sie wkurzyla tylko zebysmy sobie lapek o szklo nie pokaleczyli, jak tylko sprzatnela odzyskalismy wolnosc :D
Powoli brakuje nam pomyslow na wkurzanie duzej 8O chyba sie starzejmy :oops: ;)

Shibasek jak ty mozesz jesc owies :?: duza posiala nam w doniczce ... ale zupelnie nas to nie interesuje
Obrazek

goska_bs

Post » Nie maja 21, 2006 11:21

Hej, hej
najlepsze życzonka dla dwukociej gównażerii :twisted:
nasza najbardziej wkurza się, kiedy przesuwamy po półkach przedmioty... zawsze przesuwamy te tłukące i zawsze baaardzo rano... nie chcemy ich zrzucić (duża nie wie o tym), tylko to jedyny sposób na skuteczne obudzenie dużej... WYPRÓBUJCIE.
pozdrowienia
Tolek, Tyfek i Berta
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Nie maja 21, 2006 11:21

goska_bs pisze:Powoli brakuje nam pomyslow na wkurzanie duzej 8O chyba sie starzejmy :oops: ;)

Czas na emeryturę, chłopaki :lol:
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pon maja 22, 2006 7:12

Jak chlopaki dzis?
Przestawili sie na nowa-lecznicza karme? Mam nadzieje, ze nie strajkuja z jedzeniem? ;)

piegusek

Od: Śro wrz 07, 2005 20:38

Post » Pon maja 22, 2006 7:50

Dwupaku, spoźnione ale barrrdzooo serrrdeczne życzenia urodzinowe, mrau. Moja Duża wróciła wczoraj tak zmęczona, że nawet do kompa nie siadła.
Pół roku? To już pora na kastrację :lol:

Wasz starszy kumpel Toffik
Toffinek 2005-2020, Chanell 24.04.2015 u mnie od 27.06.2020
Obrazek

matka maruda

Od: Pt lis 11, 2005 10:53

Post » Pon maja 22, 2006 8:58

Piegusku - nowej karmy dostaja na poczatek po kilka chrupek - wiec chwilowo strajku nie ma ;) chociaz domagaja sie puchy albo mieska - ale chwilowo szlaban :twisted:

Toffik no duza cos bredzi ze odjajaczenie w tym tygodniu 8O bo Serwis to juz od pewnego czasu wanieje i do tego coraz czesciej sie wydziera a ja Biznesso 8) dolaczam czasem do niego
Obrazek

goska_bs

[poprzednia][następna]