MonikaMroz pisze:Za Daisy![]()
Za Jakea

Moderator: Estraven
MonikaMroz pisze:Za Daisy![]()
Za Jakea

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Jak tam młoda dzisiaj?? Ma kubraczek ??

Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Daisy teraz śpi![]()
Dżekusiowi wyszły bardzo złe wynikiGorsze niz miał jesienią. A tak staram sie pilnować tego co je
Choć ostatnio to nawet z jedzeniem było gorzej bo mu nic nie smakowało. Dostał tym razem leki na wątrobę, zobaczymy czy będzie poprawa, być może już będzie musiał cały czas brać
Mireczko pesoloza i zwierzaki dotyczy, dobrze że Daisy dobrze zniosła sterylke.![]()

Zefir pisze:To super, że wszystko przebiegło bezproblemowo i Daisy już w domu

agusialublin pisze:Kciuki za Daisy![]()
![]()
![]()
niech szybko dochodzi do siebie

Kotina pisze:Potrzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia ślicznotki Daisy![]()
![]()
![]()
![]()
też wydaje mi się taka malutka, młodziutka a już sterylka .... ale może lepiej aby to miała już za sobą![]()
Dżekuś w jaki jest wieku ?
Biedna psinka, ale często przy niewielkich niedomaganiach właściwa karma pomaga ...
Leki na wątrobę też są wyjątkowo skuteczne .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mir.ka pisze:Dzisiaj w trakcie robienia zdjęć w ogródku odkryłam , że mamy lokatoraPod jabłonią , między kwiatkami zauważyłam jakąś kupkę liści i zeschniętej trawy. W pierwszej chwili podejrzewałam męża, że zamiast usunąć skoszoną trawę to zagrabił ją w jedno miejsce. Tylko dlaczego
Zaczęłam to zbierać gołymi rękami i jakie było moje zdziwienie, jak poczułam coś mocno kłującego co w dodatku oddychało
Okazało się ,że to jeż zrobił sobie spanko
Zrobiłam mu fotkę i przykryłam go ponownie, niech odpoczywa
![]()
oto on
prawie nie różni się od trawy, ale jak się dobrze przyjrzeć to widać kolce, jaśniejsze na końcach
Ale zazdroszczę odkrycia
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Jak tam młoda dzisiaj?? Ma kubraczek ??
byliśmy rano na kontroli, dostała jeszcze zastrzyk przeciwbólowy, ranka w porządku, choc bałam się trochę, bo wczoraj trochę ją wylizywała
przy cięciu bocznym nie zakłada się kaftanika, chyba , ze kot bardzo by się interesował szyciem, ale ranka jest malutka, ma założone dwa szwy
tak to wygląda

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], luty-1 i 12 gości