» Śro sty 22, 2014 18:00
Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)
Nieee...nasze matki (moja i Neigh) to kobiety bystre, zaradne, samodzielne i co najważniejsze - WIEDZĄCE LEPIEJ.
Niewiasty te znają się na wszystkim , a jak się nie znają to zna się Pani Krysia (koleżanka w tym samym wieku, kobieta zacna, która wydziedziczyła własną córkę na korzyść pewnego radia co to nie ma twarzy tylko co innego...)) , albo dr Sandra (- lat 26 -"...bo ona się zna na internecie..."- to stażystka z oddziału mojej mamy), albo Pan Romek (pan od remontów, zna się najlepiej na np. leczeniu kotów "bo kotowi to NIKT żadnych badań nie robi ise żyje ...") (-aż se umrze!).
Znanymi autorytetami dla tych jakże mądrych niewiast są ich wnuki- wszak wiadomo ,iż 18-latek to skarbnica wiedzy wszelkiej , że nie wspomnę o ogromnym życiowym doświadczeniu.
Słowem autorytetem zostać może każdy oprócz własnej ponad czterdziestoletniej córki, która jest głąbem, się nie zna i w ogóle -wstyd!!!
Trzeba wręcz CHRONIĆ przed nią wnuki , bo kto wie co tej mało bystrej kozie do łba strzeli?
Słowem na przeniesieniu tych zacnych Pań (za określenie "BABULEŃKA" można dostać od nich pozew, ja bym na Waszym miejscu uważała...)( ...bo one wydały na lekarza medycyny estetycznej w ubiegłym roku znacznie więcej niż WY!) do Łodzi miasto zyska- wzrosną kwoty odprowadzane przez nie na podatki, zaraz będzie miał kto rządzić ( że głupio? lepszy głupi rząd niż nierząd!)( ja tam twierdzę inaczej!!) i w ogóle miodem i mlekiem tam popłynie.
Ino bez NAS!!!!
Dlaczego Łódź?
Bo jest w połowie drogi.
Nie żebyśmy coś do Łodzi miały, nie...
Nawet lubimy. Ale ktoś się poświęcić musi, wypadło na Łódź tym razem i trudno, darmo.
Pojadą.
Gdzieś tę ekipę wysłać musimy , bo inaczej zajdzie konieczność wysłania NAS do psychiatryka...
A podobno w Gostyninie otwierają taki specjalny dla dewiantów.
I gdyby to nasze matki miały decydować KTO się tam znajdzie...
Przyślijcie swoje matki i teściowe.
Zachęcam. Nastolatki i ich babcie to doskonały układ.
Zamknięty...