MariaD pisze::ryk: Zdjęcie! Koniecznie! Cynamonowej Luny.![]()
Cynamonowe ciacho. Pięknie musi pachnieć. Jeszcze wanilia i będzie koci wypiek.![]()
Nie ładnie tak się nabijać z cynamonowej Luny;)tak się zmęczyła tym cynamonem że teraz śpi;))

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze::ryk: Zdjęcie! Koniecznie! Cynamonowej Luny.![]()
Cynamonowe ciacho. Pięknie musi pachnieć. Jeszcze wanilia i będzie koci wypiek.![]()
angel03 pisze:Gia się najadła trawy na dworze....zaszkodzi jej?
ewkaa pisze:angel03 pisze:Gia się najadła trawy na dworze....zaszkodzi jej?
Nie, co najwyżej pozbędzie się kłaczków w naturalny sposób
angel03 pisze:ewkaa pisze:angel03 pisze:Gia się najadła trawy na dworze....zaszkodzi jej?
Nie, co najwyżej pozbędzie się kłaczków w naturalny sposób
to dobrze, najwyzej po niej posprzątam, nie mogłam jej odpędzić od tej trawy, Wedel wczoraj o zmroku odważył się wyjśc na chwilkę i też memlał tą trawę......echhh, masakra z tym ogródkiem;)
angel03 pisze:Dzisiaj jest zimno na dworze, więc nie wypuszczam kotów, by się nie zaziębiły na tym mokrym.....jest taki smutek, melancholia....Gia miauczała przechadzając się z kąta w kąt, patrząc w okno, Wedel to samo, dopiero poszły spać znudzone strasznie.....akurat teraz zrobiło się zimno jak mąż zabezpieczył ogrodzenie....
dalia pisze:angel03 pisze:Dzisiaj jest zimno na dworze, więc nie wypuszczam kotów, by się nie zaziębiły na tym mokrym.....jest taki smutek, melancholia....Gia miauczała przechadzając się z kąta w kąt, patrząc w okno, Wedel to samo, dopiero poszły spać znudzone strasznie.....akurat teraz zrobiło się zimno jak mąż zabezpieczył ogrodzenie....
jakie zimno???
ledwo temperatura niższa
moje dzień cały i noc na balkonie siedzą
może by tak otworzyć to okno na świat i zobaczyć co kotki zdecydują? wyjść albo nie wyjść?
MariaD pisze:Uchyl drzwi - jak zmarzną (w co szczerze wątpię) lub zmokną (to już prędzej) to same wrócą w domowe pielesze. U mnie balkon otwarty dzień/noc. Roksi nawet śpi na zewnątrz. Desne kiedyś zganiałam zimą z balkonu jak ja zasypało śniegiem w posłanku.
anulka111 pisze:U mnie Rys o 1 w nocy pyszczy ,ze go zaganiam do domu z parapetu-Gdybym mieszkala wyzej dalabym mu sie w nocy chlodzic-ale na parterze boje sie ,ze ktos potnie siatke:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 142 gości