sunshine pisze:Podobno tak jest, ze bez woreczka żółciowego po paru latach pojawia się cukrzyca. Moja teściowa tak ma.
no ale po paru latach, ja już 8 bez niego i nie mam cukrzycy. Narazie. Aż poszukam w necie o tym.. zmartwiłaś mnie tym bardzo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunshine pisze:Podobno tak jest, ze bez woreczka żółciowego po paru latach pojawia się cukrzyca. Moja teściowa tak ma.
sunshine pisze:Nie chciałam. Moja teściowa twierdzi, ze to norma. Ale na ile mogę jej wierzyćSprawdź, nie chciałabym rozpowszechniać mitów.
shalom pisze:Ja bym umarła z depilatorem. Włosy mam mocne i głęboko osadzone. Wosk nie dał rady, masa cukrowa też nie. Musiałaby dobra kosmetyczka zadziałać, a i tak bym się poszczała z bólu. Na dodatek u mnie nie tylko łydki ale też uda. To się obnażyłam![]()
Ja zawsze mówię że wszystkie nieszczęścia skupiły sie na moich nogach. Przy zimie rosną mi "brydżesy"mało umięśnione mam, lekko krzywe, blade jak u trupa, z przejsciami po depilacjach i w ogóle do dupy
sunshine pisze:shalom pisze:Ja bym umarła z depilatorem. Włosy mam mocne i głęboko osadzone. Wosk nie dał rady, masa cukrowa też nie. Musiałaby dobra kosmetyczka zadziałać, a i tak bym się poszczała z bólu. Na dodatek u mnie nie tylko łydki ale też uda. To się obnażyłam![]()
Ja zawsze mówię że wszystkie nieszczęścia skupiły sie na moich nogach. Przy zimie rosną mi "brydżesy"mało umięśnione mam, lekko krzywe, blade jak u trupa, z przejsciami po depilacjach i w ogóle do dupy
No wyżej jak do doopy nogi nie siegają
sliver_87 pisze:sunshine pisze:shalom pisze:Ja bym umarła z depilatorem. Włosy mam mocne i głęboko osadzone. Wosk nie dał rady, masa cukrowa też nie. Musiałaby dobra kosmetyczka zadziałać, a i tak bym się poszczała z bólu. Na dodatek u mnie nie tylko łydki ale też uda. To się obnażyłam![]()
No wyżej jak do doopy nogi nie siegają
święta racja!!
ale współczuję, bo jednak to dla kobiety ważna częśc ciała i żeby zadbana była, to trzeba czu na to, a Ty to już w ogole przejścia miałas, biedna... ale w zime to też czasem dodatkowe ocieplenie przy mrozach się przydaje- mówie o sobie, żebys sie nie poczuła urażona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 112 gości