Sonia i Otis - część II.Nowiuśkie foty str.96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 22, 2007 13:48

Już mamy wakacje, Zuzia w samych superlatywach, Michał czerwony pasek jako jeden z dwóch chłopaków w klasie! Dumna jestem, naprawdę...ale pracy społecznej w klasie mi się odechciewa...okazuje się, że ostatni mają rację :( skoro tak, to w przyszłym roku niech działają "aktywistki" :twisted:

Gdybym miała już nie pisać przed wyjazdem, to życzę Wam udanych wakacji i wspaniałych przygód. Wracamy ze Szklarskiej do Warszawy 1-go lipca...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt cze 22, 2007 13:54

A wiec zycze jak najmniejszej ilosci problemow i udanego wypoczynku w Szklarskiej Porebie :D

Gratuluje wynikow dzieci w nauce! Na czerwony pasek trzeba naprawde solidnie i systematycznie pracowac. Mialem tylko 4, ale bylem z nich naprawde dumny :)

Pozdrawiam, A.

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Pt cze 22, 2007 13:59

Iza, gratuluję dzieci, tez życzę udanego i bezproblemowego wyjazdu.
A co do udzielania się w szkole to coś wiem i co roku obiecuję sobie, że juz nigdy więcej i oczywiście co roku nie doczymuję obietnicy :wink: i na nowo się wkurzam.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pt cze 22, 2007 14:36

Gratuluje zakończenia roku :)
To co pisałam było w 6 klasie podstawówki (zbieraliśmy sami pieniądze, później jakiś rodzic zamawiał kwiatki kupowal prezent a my wszystko odbieraliśmy) :roll:
A co do gąsienic i motyli to one się muszą całe 'przebudowac' ;) a takie zaprzyjaźnione motyle to powinnych być wyrozumiałe w pozowaniu :lol:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pt cze 22, 2007 14:47

Iza- milych wakacji życze.ja też mam juz wakacje!!! :dance: świadectwa rozdane, zakończenie roku i LABA.HURRRA!!!!
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt cze 22, 2007 16:15

moś pisze:Iza- milych wakacji życze.ja też mam juz wakacje!!! :dance: świadectwa rozdane, zakończenie roku i LABA.HURRRA!!!!

Dla Ciebie laba, a dla rodziców kłopot...gdzie upchnąć swoje wstętne bachory :lol:

Miałam taki rok, że nie wyjeżdżaliśmy nigdzie, no tylko małe wypady jednodniowe, bez noclegów...to był dla nas rok trudny finansowo :( i całe wakacje siedziałam z trójką dzieci w domu...żeby nie zwariować musiałam przyjąć jakąś taktykę...postanowiłam poświęcać każdemu z nich indywidualnie 5 minut dziennie. Wiecie, że zadziałało...pozostałe 23h55min na dobę byli grzeczni, nie kłócili się, nie rozrabiali...sielanka...nie musieli nic robić, żeby zwrócić na siebie moją uwagę, bo każdego dnia moja uwaga była przez jakiś czas zwrócona...polecam wszystkim mamom "stada" ten sposób 8)

I jak widzicie, wytrzymać bez Was nie mogę, a pakować mi się wcale nie chce...bo co...przy takiej pogodzie to bielizna, dżinsy i dobry płaszcz wystarczą...zimno...jasne, przecież zaczęły się wakacje :twisted:

izaA

Post » Pon cze 25, 2007 9:11

Gratuluję wyników w nauce i życzę miłego odpoczynku
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon cze 25, 2007 10:16

No wlasnie, jak pracowalam to wychodziłam do pracy w 30 stopniowym upale, jak dochodzilam do budynku szkoly to bylam juz cala mokra i mialam dosyc . Teraz wakacje i tradycyjnie lipna pogoda. W końcu sierpnia sie poprawi - na rade pedagogiczna jak znalazł :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob cze 30, 2007 13:10

Iza wracaj, może Tobie spodoba się nasza zabawa :cry:
Wszędzie smutno :cry:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Pon lip 02, 2007 15:50

Wróciłam :(
Pewnie będzie Wam przykro, ale może tylko z raz za Wami zatęskniłam. To był fantastyczny wyjazd...piszę się na kolejne!!!!
Teraz wisi mi nad głową mój Michał,b o gadu, gadu, wiecie...ale dam znać i będą fotki !!!!!

izaA

Post » Pon lip 02, 2007 16:12

Dobry i ten jeden raz :D :wink:
Za chwile wyjezdzamy na dzialke, kotuchy sie doczekac nie moga :)
Pozdrowienia serdeczne!

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Pon lip 02, 2007 16:25

Witaj, nawet nie wiesz jak się cieszę, że juz jesteś :D
Ja za niedługo będe odcięta od komputera, niestety.
Obrazek

zunia

Post » Pon lip 02, 2007 18:30

Byłam w Szklarskiej Porębie, to wiecie...po raz pierwszy w życiu :oops: Jestem zauroczona Karkonoszami i Górami Izerskimi. Razem z młodzieżą pochodziliśmy po górach, tak solidnie rzekłabym, ale nie morderczo. Byliśmy też jeden dzień w Pradze i jeden dzień w Morawskim Krasie. Pływałam podziemną rzeką :P a dzieciaki zaśpiewały w jaskini Katarzynki.
Jeździłam na wiele wyjazdów jako dziecko, ale ten był fantastyczny i ze względu na atmosferę i ze względu na atrakcje. Zorganizowany siłami społecznymi za niewielkie pieniądze dał dzieciakom mnóstwo przeżyć...a w drodze powrotnej nawet dostałyśmy podziękowania i bombonierkę 8O normalnie byłam wzruszona 8) Resztę opowiem, jak zrzucę zdjęcia...dodam tylko, że Sonia nie odstępuje mnie na krok, a rano sama wystawiła mi brzusio do całowania w łóżku...Piotrek też się stęsknił, więc wybaczcie biegnę do Niego :lol:

izaA

Post » Pon lip 02, 2007 18:35

No no, ale atrakcje. Chyba trochę zazdraszczam 8)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon lip 02, 2007 20:18

Tez byłam w Szklarskiej Porębie ale dawno i Miki był mały.
Dla małych dzieci w wózkach nie polecam tej miejscowości, wprawdzie też chodziliśmy ciekawymi szlakami ale z bobasem na plecach :strach:
Teraz to by było fajnie tam pojechać.
Cieszę się, że jesteś zadowolona, wiedziałam, że dasz radę.
Ja tez teraz z sentymetem wspominam zieloną szkołę, pomimo odpowiedzialności i drobnych niepowodzeń (wynikłych ze strony dorosłych) pojechałabym z tymi dzieciakami jeszcze raz.
Obrazek

zunia

[poprzednia][następna]