MB&Ofelia pisze:Kolumb. Zrobiajcie z Lusią spiska. Niech Lusia zajmnie czymś Ciocię MaryLux, coby się nie gapiała, a ty w tym czasie szypko tup tup do kuchni i do miseczków.
Książniczka Ofelja doradzająca
Nie ma tak! Synek ma mnie słuchać!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Kolumb. Zrobiajcie z Lusią spiska. Niech Lusia zajmnie czymś Ciocię MaryLux, coby się nie gapiała, a ty w tym czasie szypko tup tup do kuchni i do miseczków.
Książniczka Ofelja doradzająca
MB&Ofelia pisze:Lusia. No oczywistne że będzie cię słuchał. Bo przecież ty mu miaukniesz jak będzie bezspieczmnie że już moze tuptać do kuchni. Będziesz jego kot-instruktorką życia domnego.
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:Kolumb, dlatego zwiedzać trzeba w nocy, kiedy Duże śpią i się nie gapiąNo, chyba że się ma taką głupią Dużą jak my, co w nocy siedzi w internecie, a w dzień to odsypia.
![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Ojej, naprawdę? A ja myślałam, że tylko my mamy taką sowę![]()
To rzeczywiście trudno wybrać porę na zwiedzanie![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Miau. Nasza Duża to by pewmnie siedziałz w intermnetu po nocach ale nie może bo musi raniutko wstawać do pracy i wstaje półżywa. Mówi że jakby długo siedziała po nocy to rano by nie wstała wcale. Nie rozumię dlaczemu Duże łażą do pracy jak tego nie lubią i jak przez to nie mogą se siedzieć po nocach. Duże są dziwmne.
A ty Kolumb nie tchórzuj ino pokaż że jezdeś kocurro chociaż bezjajeczmny. Wtuptaj dumnym krokię do kuchni i miauknij głośmno o dodatkowną miskę amciu. Ciocia MaryLux pewmnie z wrażenia siadnie na dupince.
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:Nasza Duża też nie mogła tak długo siedzieć, jak pracowała. Ale teraz jest na emeryturze i może spać w dzień, byle tylko nas nakarmiła, wygłaskała, podała leki![]()
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ojej, naprawdę? A ja myślałam, że tylko my mamy taką sowę![]()
To rzeczywiście trudno wybrać porę na zwiedzanie![]()
Sabcia
Nasza mogłaby się kłaść i o 4 w nocy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości