Tymczasem Wrocław czeka na Mirke

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Nie ma problemu Kochanie, kiedyś drużyna MMMA odwiedzi Ciebie w łodzi.![]()
Tymczasem Wrocław czeka na Mirke
Ewa L. pisze:Drużyno MMMM ( Marysia, Marta, Magda , Mirka ) obawiam się ,że nie objawię się u żadnej z was ?
Ja nie znam pojęcia wyjazd urlopowy . Moje urlopy są zawsze takie same - albo remont albo sprzątanie, wizyty u lekarzy z sobą i z dziewczynami - to jest mój wypoczynek.
Poza tym od kiedy mam dziewczyny nie potrafiłabym wyjechać . Mamę wykorzystuję do opieki nad dziewczynami tylko w skrajnych przypadkach takich jak pobyt w szpitalu.
Wiem jestem dziwna i niereformowalna ale cóż taka już jestem. Dziewczyny są dla mnie najważniejsze i nie potrafię je zostawić .Przepraszam.
Moli25 pisze:Ziemosław pisze:Moli25 pisze:Ziemosław pisze:MaryLux pisze:I pewnie objawisz się u mnie
i u mnie?
U mnie na 100%
To jak u Ciebie to ja też wpadnę
To chyba będzie czwartek
Moli25 pisze:A nie wiem tak palnelam
Hej Ewus sorry za Off
Ewa L. pisze:Drużyno MMMM ( Marysia, Marta, Magda , Mirka ) obawiam się ,że nie objawię się u żadnej z was ?
Ja nie znam pojęcia wyjazd urlopowy . Moje urlopy są zawsze takie same - albo remont albo sprzątanie, wizyty u lekarzy z sobą i z dziewczynami - to jest mój wypoczynek.
Poza tym od kiedy mam dziewczyny nie potrafiłabym wyjechać . Mamę wykorzystuję do opieki nad dziewczynami tylko w skrajnych przypadkach takich jak pobyt w szpitalu.
Wiem jestem dziwna i niereformowalna ale cóż taka już jestem. Dziewczyny są dla mnie najważniejsze i nie potrafię je zostawić .Przepraszam.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Drużyno MMMM ( Marysia, Marta, Magda , Mirka ) obawiam się ,że nie objawię się u żadnej z was ?
aga66 pisze:Ewuniu, mnie też co jakiś czas dopada chandra, trzymaj się, choć pogoda ładna....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 375 gości