padam na twarz..miłych snów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JolaJ pisze:Jestem pod wrażeniem pana dr. Niby młody i początkujący lekarz ale widać że ma powołanie. Świetnie trafił z antybiotykiem dla Buri, a przecież wetka u ktorej wcześniej z nią byłam na pewno ma dłuższy staż a jednak...
Kici wszystko ustąpiło i tak jak mówił ropienie jednego oczka miało też związek z przeziębieniem bo problem znikł.
Bardzo bym chciała aby pan dr opiekował się moimi kiciami już zawsze tylko jak się ludzie zwiedzą to nie będzie miał czasu.
Mam nadzieję że stykniemy się w przyszłym tygodniu i zaszczepimy Panienkę bo coraz częściej ciekawi ją klatka schodowa.
No i pozostaje sprawa odjajczenia, ale ufam wetowi bo widzę że wie co robi no i oczywiście Tobie i bardzo Ci dziękuję za wszystko![]()
Marzeniu, byłam w pracy jak dzwoniłaś, czy coś ważnego?
Bianka 4 pisze:Smartuś, zapytaj się veta Kamila, czy nie chciałby otworzyć kliniki razem z rehabilitacją - miałabym motyw, żeby jak najszybciej zdać egzamin z rehabilitacji psów i kotów
JolaJ pisze:Nie, na podwórko to nie ma mowy nawet. Moje nie wychodzą, Tito kiedyś był ale na szelkach![]()
skoro Ty masz kicie to może Twój TŻ mógłby z nami jechać?
magdajedral pisze:Oglaszam ze jade z Jola nad morze ale potem ktos musi mnie gdzies zatrudnic bo wolne bede miala tylko wtedy jak sie zwolnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości