Wanilia i Pawełek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 01, 2010 20:40 Re: Togo, Kongo i Suazi czekaja na super domki

Jak nie przyszli ,to jak dla mnie oznacza tylko jedno, że nie warci są tego żeby być domkiem stałym. Dzieciaki we właściwym czasie znajdą odpowiednie domki.

Komp jest nadal zdechnięty, podobno na amen ( tak mi powiedziała córka-informatyczka). Kupiłam nowy, ale muszę poczekać aż przyjdzie i na dzień dobry skopiuje mi system, bo ja nie kumata :oops: . Teraz korzystam z kompa drugiej córki.
Na wątku dziewczyn pisałam 27-go po rozmowie z Tobą. W piątek Burita miała robioną morfologię. Jest trochę za dużo limfocytów i mocznika, reszta morfologii jest w normie.Jutro o 17-ej mamy USG i wszystko napiszę. Trzymajcie
:ok: :ok: :ok:
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Nie sie 01, 2010 20:58 Re: Togo, Kongo i Suazi czekaja na super domki

ehhh... nie lubie tego. brak szacunku dla drugiej strony :( rozumiem, ze moze sie zdarzyc, ze ktos nie moze dojechac, ale od czegos sa telefony...

banshie - nasz wyjazd jest uzalezniony od tego, czy beda bilety do teatru :) a o tym na 100% bedzie wiadomo dopiero 24, do wtedy etatr po urlopie dziala. ale nie sadze zeby byly klopoty, wiec jedziemy :)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Nie sie 01, 2010 21:10 Re: Togo, Kongo i Suazi czekaja na super domki

a to CHAMY! wrr nienawidzę czegoś takiego.
Cynamonku - to ja przelewam w tej chwili 30zł, w razie czego doślę na przesyłkę jeśli nie będzie April jechać do Wro.
Zrobiliśmy siatę, jeszcze jutro dokończę sprzątanie domku i będę dzwonić/sms'ać, jak już pisałam na PW - czwartek to ostateczny termin wzięcia Malisia. Nie mogę się doczekać! :) i powiem Wam, że Coopciu chyba to jakoś zniesie bo dziś pachnę innym kotem (z Piłsudskiego taki wychodzący jest) i on wąchał, wąchał i w końcu się zaczął ocierać, zero negatywnych zachowań z jego strony - to chyba dobra oznaka nie? :)
Moi 2 chłopcy <3 - wkrótce powstanie ich blog ;)) || Moje miejsce w sieci - mój blog

banshie

Od: Sob paź 17, 2009 17:27

Post » Wto sie 03, 2010 17:20 Re: Togo, Kongo i Suazi czekaja na super domki

pierwsze koty za płoty :wink: Togo pojechał do Ciążenia. państwo przyjechali dzis do schronu, chcieli biało-rudego kotka, ale w tej chwili nie ma takich, wiec pani Ania odesłała ich do nas. Młode małżeństwo, w domu już jeden kot, niewychodzący dom :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Wto sie 03, 2010 17:39 Re: Toguś w domu a Kongo i Suazi czekaja na super domki

no proszę, jakie nowiny! świetnie! to jeszcze dwójka została do zagospodarowania :)

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Wto sie 03, 2010 19:32 Re: Toguś w domu a Kongo i Suazi czekaja na super domki

Super nowina! A jak Toguś zniósł rozłąkę? No i jak WY się trzymacie? Ja to bym chyba nie mogła być tymczasikiem bo bym się zapłakała z tęsknoty :C Cynamonku napisałam Ci PW :)

PS- a aparat wezmę - nie ma sprawy - wziąć lustrzankę czy zwykły (nie wiem na jakich zdjęciach Wam zależy)
jutro kuweta i już wszystko załatwione, Maliś w czwartek a ja... pierwsza jazda L-ką w niedzielę - jeeeej same ekscytujące rzeczy (ps2- nie wychodźcie od 11:00 w niedzielę!! bo ja w ogóle jeździć nie umiem ;P)
Moi 2 chłopcy <3 - wkrótce powstanie ich blog ;)) || Moje miejsce w sieci - mój blog

banshie

Post » Wto sie 03, 2010 19:44 Re: Toguś w domu a Kongo i Suazi czekaja na super domki

aaale fajna nowina! to teraz czekamy na informacje z domku jak sie maly czuje:)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Wto sie 03, 2010 20:08 Re: Toguś w domu a Kongo i Suazi czekaja na super domki

Zaznaczam wątek :)
Fajnie że Toguś w DS, oby wszystko było ok :ok:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Wto sie 03, 2010 20:13 Re: Toguś w domu a Kongo i Suazi czekaja na super domki

Właśnie właśnie - jak Toguś w nowym domku się zaaklimatyzował?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sie 03, 2010 20:51 Re: Toguś w domu a Kongo i Suazi czekaja na super domki

nie wiem, nie dzwoniłam, jutro ich będę męczyć :wink: mam nadzieję, że dobrze i że nie wystraszą się tym, że on trochę płochliwy jest, syczeć potrafi jak sobie nie życzy żeby go tykać :twisted: pani się w trójkątnym pyszczku zakochała, więc jestem dobrej myśli
ObrazekObrazekObrazek

cynamon i wanilia

Post » Wto sie 03, 2010 20:57 Re: Toguś w domu a Kongo i Suazi czekaja na super domki

No jak się nie zakochać w takiej Słodzinie. :1luvu:
Oby mu się dobrze wiodło w nowym domku. :ok:
Fajnie, że ma tam jakiegoś kotka do towarzystwa. :D
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto sie 03, 2010 21:12 Re: Toguś w domu a Kongo i Suazi czekaja na super domki

też się cieszę, że ma tam kocie towarzystwo, tym bardziej ze on się wyjątkowo na dokocenie nadaje, najbardziej z czwórki szukał kontaktu z dużymi kotami.

nika28, witaj :)

banshie, będziesz w szoku jak zobaczysz w czwartek jak duży Maliś - chyba z miesiąc minął i z niego się wielki kocur zrobił :)

a my, cóż, i cieszymy się i żal nam :roll: ale ludzie bardzo dobre wrażenie zrobili, wiec obyło się bez płaczu :wink:
ObrazekObrazekObrazek

cynamon i wanilia

Post » Śro sie 04, 2010 18:33 Re: Toguś w domu a Kongo i Suazi czekaja na super domki

to ja będę chwilę po 10:00 jutro :) tylko nie wiem czy sama czy z K. :P już się nie mogę doczekać ^^

banshie

Post » Śro sie 04, 2010 18:48 Re: Toguś w domu a Kongo i Suazi czekaja na super domki

Toguś w nowym domu OK, powoli dogaduje się z rezydentem :ok: podobno wielki miziak z niego 8O jak on jest wielki miziak to ja nie wiem jak Malisia nazwać :lol:
ObrazekObrazekObrazek

cynamon i wanilia

Post » Śro sie 04, 2010 19:55 Re: Toguś w domu a Kongo i Suazi czekaja na super domki

:ryk: Bo to zależy od możliwości porównania z innym przedstawicielem gatunku i od oczekiwań człeka :wink:
Ktoś może mieć oczekiwania wygórowane, albo mizerne.
Mnie dopiero za 4tym razem trafił się miziak, a za 5tym supermiziunia. :mrgreen:
Trzeba jednak wziąć poprawkę, że ja z tych mizernych. :wink:
No to :piwa: za przyjaźń kocią.
Niech mu się wiedzie. :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

[poprzednia][następna]