lara1974-34 pisze:mała ma jakaś bakterię która wyszła w kupalu

i musi przejść leczenie,rezydentka Kasi asekuracyjnie tez,bo mała teraz sieje.doszłam do wniosku że jeśli rezydentka DT Żyrafki musi się leczyć i tak nie poważne byłoby teraz sprowadzanie jej do nas i leczenie asekuracyjne i Piracińskiego.więc Żyrafka zostanie tam do wyleczenia i po kontroli zdrowa przybędzie do nas.
DT troszkę jakby zły,ale po co leczyć 3 koty jak można 2 ????? tak wiec trochę sie opóźni jej przyjazd,nic to takie życie.mój pies też jakieś zawirowania ma białko w moczu

,krew pobrana,mocz do głębszej analizy poszedł,czekamy na wyniki.Piraciński znowu się rozbawił i przymila sie strasznie jakby czuł że za chwilę nie będzie jedyny?????Futrzaki sa śmieszne
AAAAAA dlaczego dopiero tu wpadłam

heheh Kasiu nie DT zły DT załamany!!!!!!! bo kocham całym sercem to twoje Żyrafiątko, a każdy dzień więcej z nią mnie w tym utwierdza!!!!
Jest wyjątkowa, przecudnym cieniutkim głosikiem gada mówi słodko "hmi" jak sie ją woła, jest długa i syjamowata...tuli się przecudaśnie choć zanim sie utuli naście razy zmienia pozycję, ale nad ranem mimo, że nie śpi to czeka aż się Duzi obudzą i tuląc się mruczy, ale nie śpi...jest przkochanym i pzecudnym kotowatym!!!!! charakter ma łagodny, wszelkie zabiegi przy niej to pestka - w porównaniu z moją Milką....
Kasiu będziecie mieli wiele radości z oglądania dwóch futer w zabawie - ja zawsze posiadając jednego kota nie wiedziałam jakie to cudaśne widoki

z resztą moja Milka tylko przy Żyrafci tak wyluzowała, ciekawe, czy kolejne tymczasy tak zaakceptuje?
Będziemy straszliwe tęsknić i będę stałym bywalcem twojego wątku - ale nie martw się mnie nie zaadoptujesz wraz z kotem jak to było w przypadku pewnej historii

ufam Ci i wiem, że Żyrafka będzi miała wspaniały dom a wy zyskacie wspaniałego futrzaka (swoją drogą przyznam, że zaczeliśmy mieć wątpliwości czy ją oddamy

ale jak by została u nas to już nie mogłabym tymczasować a chcę pomagać bo u nas w schronie tak mało DT - rozsądek i rozmowy z forumowiczami pomogły podjąć decyzję...ale już widzę jak w pt będę wyć!!!)
edit: i Kasiu na śmierć zapomniałam cholerka o tym transporterze