WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 06, 2014 21:49 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

:P a tak sobie podczytuję czasami
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Czw mar 06, 2014 21:51 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

jestem za... A mlodzi beda mieli cos do gadania? ;) jesooo trzymajcie za mnie kciuki do jutra bo wymiekam....nigdy wiecej tymczasow
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw mar 06, 2014 21:53 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Nieeeee - ja się nie sprzeciwiałam - no skąd.

Mój TZ znalazł zdjęcia, do których link zamieściłam. Wiedzialam, ja to po prostu wiedzialam!

I co Wy na to?

Shira - trzymamy, trzymamy. Podczytuję, ale ostatnio się ograniczam z pisaniem. Wiecie, ze tak ze 20 min temu skończyłam pracę? niewiarygodne - jutro powtórka.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw mar 06, 2014 21:54 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

koteczekanusi pisze:Dla mnie po tym opisie owo połączenie wydaje się jeszcze bardziej fascynujące.
Poza tym zostanie neurologiem, to będzie jak znalazł na wstrząśnienia mózgu.
Proponuję zarządzić głosowanie w tej sprawie.
Ja jestem za.

Tylko że trza by było młodych odpowiednio właśnie wykształcić. MK powinien zostać wspomnianym neurologiem albo chirurgiem, najlepiej wyspecjalizowanym jeszcze w medycynie ratunkowej, a MN powinna zrobić np. kurs na pilota wycieczek.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Czw mar 06, 2014 21:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

albo pilota w ogole, bedzie miala wiecej odlotow
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw mar 06, 2014 22:12 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

MN jest jak najbardziej odlotowa, wiem, poznałam.
To chyba przegłosowane...powiemy im?

Słuchajcie właśnie MK przyszedł i mi powiedział ,że w odpowiedzi na zajęcie przez wojska rosyjskie półwyspu krymskiego prezydent Obama się wkurzył i wykreślił Putina ze znajomych w fejsbuku...
A potem mnie zapytał czy wiem z kim Rosja ma zamiar graniczyć w Europie?
Wiecie z kim?
Z nikim...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw mar 06, 2014 22:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

PS.
Jestem za tym ,żeby to MN została chirurgiem.
Tylko trzeba kogoś zatrudnić do starannego liczenia narzędzi po operacjach...
Oraz palców chirurga.

MK mógłby się jako chirurg przyszyć do jakiegoś narządu a to w chirurgii nie jest zdaje się mile widziane.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw mar 06, 2014 23:00 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

kotkins pisze:A potem mnie zapytał czy wiem z kim Rosja ma zamiar graniczyć w Europie?
Wiecie z kim?
Z nikim..

Druga wersja - z kim graniczy Rosja . Odp - z kim chce.

O mariażu MK z MN to już dawno marudziłam, ino Wy, matki, im nie przeszkadzajcie i polotu pociech nie utrącajcie :mrgreen: :mrgreen: jesooo 8O 8O 8O z dwóch stron genetycznie obciążeni persjozą, to co by to za potomstwo było 8O 8O 8O :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw mar 06, 2014 23:30 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

kotkins pisze:MK z MN (Młoda Neigh) ...nie!
Moje oczy TEGO nie widzą. Chyba ,że weźmiecie ich pod Wasze skrzydła zwalniając nas z Neigh od wszelkiej odpowiedzialności za to stadło.

Wydawało mi się, że to było przeciw. Ale skoro nie, to nie.
Zauważyłam, że Neigh przy obu wpisach dyplomatycznie się nie wypowiedziała. :mrgreen:
MN nie moze być chirurgiem samym na sobie.
A Kotkins mogłaby pisać felietoniki o przygodach MN + MK. Myślę, że byłyby równie fascynujące, jak przygody Amelki.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw mar 06, 2014 23:43 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

izka53 pisze:O mariażu MK z MN to już dawno marudziłam, ino Wy, matki, im nie przeszkadzajcie i polotu pociech nie utrącajcie :mrgreen: :mrgreen: jesooo 8O 8O 8O z dwóch stron genetycznie obciążeni persjozą, to co by to za potomstwo było 8O 8O 8O :mrgreen:

Plaskate? :ryk:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt mar 07, 2014 7:10 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Wy sobie nic a nic z tego nie robicie???

http://deser.pl/deser/51,111858,15551142.html?i=11

SERIO?

No dooobra, żeby potem nie było, ze nie ostrzegałam.
Tak sie małżeństwem mojego potomstwa zajęli, ze im instynkt samozachowawczy osłabł.

O Kochane - gdybym ja Wam poopowiadała o wyczynach mojego Dziecięcia w szkole............dlatego rozmowy z dyrekcją szkoły to mi nie straszne. Przerobiłam z każdej strony ( skruszonego, wk..........., przekonującego ) rodzica i takiegoż pracownika. Byłam po każdej ze stron tej barykady.

Ale ilekroć Dziecko coś wykombinuje (a mi się nóż w kieszeni otwiera ) ......to mi się zawsze przypomina jak tak mniej wiecej gdzieś koło 1 - 2 klasy liceum pani od geografii mnie poinformowała, ze jestem wykolejone dziecko. Na co ja jej "noo to może wreszcie pani mnie wprowadzi na właściwe tory".
Potem mnie pytała co będzie jak wyrosnę z tego wieku cielecego poinformowałam "zostanę jałówką"

Teraz ja jestem 'pani od geografii" i matka wzywana do szkoły - pokarało mnie:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt mar 07, 2014 10:19 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

koteczekanusi, mi o tarczycę też chodziło, zdooolna ja :roll: trzustka to szybko w badaniach wychodzi faktycznie.

O tu masz Citkę z tarczycowymi problemami: viewtopic.php?p=8840276#p8840276
olafen pisze:Moja kotka ma niedoczynność tarczycy i wazy 13- 14 kilo. Tez boję się o nią, bo wyniki nerek nie najlepiej, ale walczymy.

Obrazek

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt mar 07, 2014 11:50 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

SZara ma problemy z tarczyca. Wyszla w macaniu, a potem w badaniach krwi. Widac.
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt mar 07, 2014 15:42 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

Kotkinsie, wiem już jak wygląda kot, którego ulubioną potrawą jest DUŻO :mrgreen: To mój tymczas :mrgreen:
A tak w ogóle to mam na Was focha....żebyście nawet nie zajrzały? Jak ja tak bardzo potrzebuję wsparcia moralnego? Poradziłybyście mi może, żebym dokładniej poszukała byłego właściciela.....? :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt mar 07, 2014 17:09 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- my ulubieńcy modercj

shira3 pisze:Poradziłybyście mi może, żebym dokładniej poszukała byłego właściciela.....? :roll:

Twój brak zaangażowania to się nawet do skomentowania nie nadaje :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]