Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Oj tam...piły, pilarki. Ja ci Małgoś podeślę coś lepszego. Tylko uważaj, narzędzie ostre, bez kija nie podchodź![]()
vip pisze:No.
Zimno strasznie, u nas też.
Chyba długo nie popiszę, bo mi bardzo ręce marzną.
kocurzyca41 pisze:O,to,to.Ja też marzę o kawusi na Świerzym powietrzu ze śpiewającymi ptaszkami...słoneczkiem...Może być w Grecji...Albo na moich ukochanych Mazurach...byleby ciepełko było...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:O,to,to.Ja też marzę o kawusi na Świerzym powietrzu ze śpiewającymi ptaszkami...słoneczkiem...Może być w Grecji...Albo na moich ukochanych Mazurach...byleby ciepełko było...
Greeeecja....oooo..Australia może też być!!
kamari pisze:Sorry Małgoś, nie mogłam się powstrzymaćKocham to zdjęcie, to kwintesencja Cocuni
A jak jedna chuda marznąca (chociaż nie chwaląc się, przytyłam) drugiej wychudzonej...mam na zimę do pracy i innych pomieszczeń dzianinowe rękawiczki bez palców. Świetna sprawa. Podeślę ci.
vip pisze:kamari pisze:Sorry Małgoś, nie mogłam się powstrzymaćKocham to zdjęcie, to kwintesencja Cocuni
A jak jedna chuda marznąca (chociaż nie chwaląc się, przytyłam) drugiej wychudzonej...mam na zimę do pracy i innych pomieszczeń dzianinowe rękawiczki bez palców. Świetna sprawa. Podeślę ci.
A ja nie przytyłam.
Chyba nawet schudłam.
Pewnie dlatego mi zimno.
MalgWroclaw pisze:I jeść trzeba. Porządnie, nie żadne tam głupoty. Na ciepło: kasze (nie są bardzo drogie), ciecierzyca, groch, soczewica, bób, soja, orzechy. I kapusta kiszona. Mądrzę się, ale to z życzliwości
kocurzyca41 pisze:Marys...bo to się trzeba skrzyknąć...pojechać do Zosina i Gosię pokarmić....
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:Marys...bo to się trzeba skrzyknąć...pojechać do Zosina i Gosię pokarmić....
Nie dotelepałam się do Zosina, to Zosin przyjechał do mnie. To obliguje![]()
Najlepiej nam robi kiedy ustalimy z góry termin i się dopingujemy. No to może czas najwyższy na Zosin. Święta idą, chcę taki prezent od Mikołaja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości