Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Wiem! Trzeba doniczki przykręcić do parapetu! Śrubkami!
Wpadło mi do głowy, jak spojrzałam na nowy (choć używany) drapak moich kociastych. Sądząc po śrubkach, poprzedni właściciele przykręcili ustrojstwo do podłogi.
KotkaWodna pisze:jeśli tylko zawitam do Katowic, na pewno Cię nawiedzę w celach uściskowo-kulinarnych, masz jak w banku![]()
znaczy, ściskać będziem się wzajemnie, a kulinarzyć mogę Ci ja - np ciastem siakimś :>
Aniada pisze:Poza tym, to są falki. One nie wyglądałyby dobrze w koszu...
KotkaWodna pisze:hm
ale już jakieś śrubowane zabezpieczenie okołoparapetowe i przyokienne, zaaranżowane dekoracyjnie, mogłoby być niezłe?..
np jakiś element zabezpieczający storczyki przed zwaleniem na glebę - w kształcie balustradki w stylu vintage może? dekupażowanej przez samą Aniadę?...
jeśli tylko zawitam do Katowic, na pewno Cię nawiedzę w celach uściskowo-kulinarnych, masz jak w banku![]()
znaczy, ściskać będziem się wzajemnie, a kulinarzyć mogę Ci ja - np ciastem siakimś :>
KotkaWodna pisze:Hańku niech nie marudzi, tylko we wtorek wygląda oknem w okolicach popołudnia i molo w Zopot, wiodła albowiem będę dziatwę szkolną wew tym kierunku ;>
Aniado - gotować Ci będę z nieukrywaną radochą, nawet jeśli z Bolętym w roli przyprawy
Hańka pisze:Zrób nam, proszę, radochę, i zawieś jedną sztukę.
Co wyjdzie z hodowli, to wyjdzie, ale fajne foty Bolusia będą na bank
Aniada pisze:Hańka pisze:Zrób nam, proszę, radochę, i zawieś jedną sztukę.
Co wyjdzie z hodowli, to wyjdzie, ale fajne foty Bolusia będą na bank
Hania, jak Cię kocham i wiele skłonna jestem wybaczyć - czy Ciebie pogniotło?!![]()
Mam niszczyć nowiutkie sufity, żeby na forum foty wstawiać, jak mi tynk na łeb leci? I jak Boluś se bierze i se dynda?!
Ja jestem uzależniona od forum, trzymam się go jak pijany płotu, ale bez przesady!
Koleżanko Droga, weź może już przytul uszki do maleńkiej poduszki, by się wyspać i jutro z samego rańca Kotki Wodnej na molo wypatrywać.
EDIT: Tfu! Nie jutro, tylko we wtorek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 53 gości