Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 13, 2012 13:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Krzywdy sobie zdecydowanie nie rób. Bez prawowitej właścicielki Pusia mogą na kawałki rozerwać. :P
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Wto mar 13, 2012 14:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

alab108 pisze:Słuchajcie dziewczyny zauważyłam, że moja kotka zostawia suche w miseczce i nie wiem, czy to normalne na wiosnę, chociaż w poprzednie wiosny tego nie widziałam :cry: Niby zachowuje się tak samo, ale zaczynam sie martwić, a nie chcę ją ciągać do wet. jeżeli przesadzam. Karma ta sama co dotąd. Pije normalnie, sika, kupki są. Śmietankę wypiła. Kupiłam wczoraj kiteketa, żeby zobaczyć czy zje, trochę zjadła. Do tej pory to z Niką siedziała w kuchni i czekała na kolację, teraz nie.

wiesz co moja Gina ostatnio gardzi mokrym dopełnia suchym, a kupiłam swego czasu w Lidlu i nawet bezdomniaki tego nie chciały jeść...
może koty też mają sowje smaki ;-)
jakby ten stan się dłużej utrzymywał niestety trzeba do weta, może robale albo cos w pyszczku?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto mar 13, 2012 16:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Witam o bardziej przyzwoitej porze :D .
Magia sznurka podziałała nawet ta Alka :ryk: ....dawno nie widziałam go tak ożywionego :ok: .

Dziadostwo powoli odpuszcza, jeszcze śmiesznie to wygląda, jak obie z Roksana dusimy sie od kaszlu, nie możemy odksztusić, co nas rozśmiesza, a śmiech wywołuje kolejny atak.
Przez całą chorobę sie nie spociłam ani razu. Maja pisała, że to podobno niedobrze...no nic, najważniejsze, że przechodzi jakoś :ok: . Tyle dni straconych, cholerka jasna :evil: .

A teraz idę na zaprzyjaźnione wątki i na pw, a potem pobazarkować...ale będe tu podglądać :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto mar 13, 2012 18:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

mamaGiny pisze: wiesz co moja Gina ostatnio gardzi mokrym dopełnia suchym, a kupiłam swego czasu w Lidlu i nawet bezdomniaki tego nie chciały jeść...
może koty też mają sowje smaki ;-)
jakby ten stan się dłużej utrzymywał niestety trzeba do weta, może robale albo cos w pyszczku?

Witam, o dziwnej dla mnie porze-pilnuję dziczkę po sterylce.
Jak najbardziej koty mają swoje smaki. Np. na działce mam takiego kolegę, któremu oprócz normalnego jedzenia noszę kilka plasterków mielonki.....tak zawsze patrzy mi w oczy czekając na swój przysmak, że nie potrafię mu odmówić.....wiem, wiem,że niezdrowe, ale pyszne :mrgreen:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Wto mar 13, 2012 18:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Oj mają, mają...nieraz bardzo dziwne.
Zresztą na forum jest o tych dziwnych smakach cały wątek.
Czytałam i normalnie nie wierzyłam, że kotom moga takie rzeczy smakować 8O .

Alu, a może to po prostu taki okres, zwyczajnie mniejszy apetyt, niekoniecznie spowodowany jakąś niedyspozycją.
Poobserwuj...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto mar 13, 2012 18:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Małgosia, jakie superowe zdjęcia :D
Dlaczego ja nigdy nie zdążę złapać, choćby tylko za telefon, żeby sfocić takie harce.
Obrazek

ilgatto

Post » Wto mar 13, 2012 18:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ilgatto pisze:Małgosia, jakie superowe zdjęcia :D
Dlaczego ja nigdy nie zdążę złapać, choćby tylko za telefon, żeby sfocić takie harce.

Dziękuję :D .
Ania, ja też nie mam na tyle refleksu, żeby zawsze złapać takie zabawy...nawet teraz ta zabawa trwała od dobrych kilku minut, zanim złapałam za aparat :mrgreen: .

vip

Post » Wto mar 13, 2012 18:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Obrazek
Się cieplutko przywitamy...
Ślicznie się koteczki bawiły.A mój mądry Plamuś,to nawet program telewizyjny w przerwie zabawy zdążył przejrzeć.... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto mar 13, 2012 18:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Chodzi o ten refleks....starość nie radość? :mrgreen:
Obrazek

ilgatto

Post » Wto mar 13, 2012 18:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

A żebyś, Reniu, wiedziała, że MÓJ Plamuś jest naprawdę bardzo mądrym kotkiem :mrgreen: .
Tak sobie myślę, czy to z wiekiem koty nabywają takiej inteligencji, czy niektóre już od początku tak mają...

vip

Post » Wto mar 13, 2012 18:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ilgatto pisze:Chodzi o ten refleks....starość nie radość? :mrgreen:

Najwyraźniej :ryk: .
Ja już wiekowa kobitka jestem, refleks szachsty mam :mrgreen: .

vip

Post » Wto mar 13, 2012 19:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
ilgatto pisze:Chodzi o ten refleks....starość nie radość? :mrgreen:

Najwyraźniej :ryk: .
Ja już wiekowa kobitka jestem, refleks szachsty mam :mrgreen: .

Zupełnie jak ja(jedno i drugie) :mrgreen:
Obrazek

ilgatto

Post » Wto mar 13, 2012 19:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Po przerwie mam duże zaległości, więc doczytałam tylko po łebkach 8)
Gosia chora i się nie leczy, ale idzie do szpitala. I dobrze. To, że idzie do szpitala znaczy się. Bo ją może tam wreszcie prządnie wykurują. Niemiłe, ale pożyteczne.
Zdjęcia futrzaków piękne, co tu komentować, same cuda :P
A koty jedzą teraz mniej, bo się robi ciepło :kotek: Wiosna panie Sierżancie :ok:

Ja to dobrze cię Gosiu znowu poczytać :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto mar 13, 2012 19:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:Po przerwie mam duże zaległości, więc doczytałam tylko po łebkach 8)
Gosia chora i się nie leczy, ale idzie do szpitala. I dobrze. To, że idzie do szpitala znaczy się. Bo ją może tam wreszcie prządnie wykurują. Niemiłe, ale pożyteczne.
Zdjęcia futrzaków piękne, co tu komentować, same cuda :P
A koty jedzą teraz mniej, bo się robi ciepło :kotek: Wiosna panie Sierżancie :ok:

Ja to dobrze cię Gosiu znowu poczytać :1luvu:

I Ciebie, Mario :D .
Aczkolwiek stwierdzam, że ostatnio uprawiasz na swoim wątku totalne olewactwo :ryk: .
Zdjęć Felutka sie domagam :evil: .
Żadnych usprawiedliwień nie przyjmuję :evil: .
Chora jestem, więc mam te...no...humory :mrgreen: .

vip

Post » Wto mar 13, 2012 19:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

:mrgreen: ty masz humory, a ja aparat w pracy :mrgreen: :evil: robię tam zdjęcia biżuterii i stale zapominam zabrać pstrykacza do domu :? A do komórki nie mam kabelka :cry:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]