Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go... ['] do zobaczenia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 15, 2012 15:00 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Kochani Principesso, Fasolko, Badylku, Teosiu i wszyscy Duzi!
Miś ma się super :ok: . Noc spędził trochę na posłanku przy łóżku, a trochę telepiąc się po domu i popiskując. Mógł sobie nareszcie zwiedzić wszystkie kąty i nikt Mu nie przeszkadzał.
Jadł już dzisiaj śniadanko, drugie śniadanko i obiadek, bo duża podzieliła Mu dzienną porcję na kilka części. Teraz jest już drugi raz przewinięty. Duża radzi sobie, jakby robiła to od zawsze, ma opracowany sposób podnoszenia dupiny Misia, żeby jak najmniej obciążać kręgosłup i stawiania Misia na koła. Pracuje nad tym, żeby Miś nie uciekał przed przewijaniem. Stosuje technikę "małych porcyjek", czyli jeden ruch przewijanka, jeden mizianka i tak aż do całkowitego zapieluszkowania kawalera :mrgreen: . Miś sobie leży u niej na kolanach i zapuszcza motor, że Go słychać w całym domu :D . Jak jest pora przewijania, to duża pokazuje Misiowi pieluszkę, woła Go, a Miś leci za nią do łazienki :) . Na razie jeszcze troszkę się boi, więc może dlatego jest taki posłuszny; zobaczymy, czy dalej tak będzie, jak się zadomowi i ośmieli :?: .
Miś na razie jest jeszcze partyzantem, bo wpycha się do moich najlepszych kryjówek i tam siedzi. Duża cierpliwie czeka, żeby misiowa główka sama wydedukowała, że nic Misiowi tu nie grozi i żeby Miś się tak nie chował.
Ja boję się Misia i nie zdecydowałam się jeszcze z Nim zapoznać. Trochę na siebie popatrzymy i taki Miś na odległość póki co w zupełności mi wystarczy. Duża raz wzięła mnie na ręce, usiadła na podłodze i zawołała Misia. Miś podleciał i wymiział mnie pysiem w dupinę, ale ja tak się bałam, że objęłam dużą za szyję i miałam lodowate uszki i łapki. Duża odpuszcza, bo wie, że ja potrzebuję więcej czasu. I tak duża sobie ze wszystkim czeka, bo cóż może innego zrobić, mając teraz dwa puchacze specjalnej troski :lol: .
Duża zaraz wstawi świeże, jeszcze gorące foty Misia, bo na pewno wszyscy się niecierpliwią. Jeśli chcecie zobaczyć nasze wspólne, to musicie poczekać, aż duża zmontuje w photoshopie :mrgreen:
Sasetka
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Paulina0409

Od: Nie wrz 14, 2008 14:52

Post » Pt cze 15, 2012 15:03 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Misiu :ok:
Poczekamy cierpliwie na wasze wspólne zdjęcia w naturze...
Czekamy i trzymamy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 15, 2012 15:16 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Lodowate uszki i łapki
:strach: :( :strach:
Ty się nie bój, Miś kochany jest.
Fasolka

Misiu, Sasetko :1luvu: :1luvu:
duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt cze 15, 2012 15:16 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Paulina0409

Post » Pt cze 15, 2012 15:20 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Miś ma poduszkę z misiem :1luvu:

Powolutku, powoli... Misio jest kochany i to wreszcie zobaczy a Sasetka też się przyzwyaczai.
Trzeba troszkę czasu i cierpliwości.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt cze 15, 2012 15:52 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

meksykanka pisze:Miś ma poduszkę z misiem :1luvu:

Powolutku, powoli... Misio jest kochany i to wreszcie zobaczy a Sasetka też się przyzwyaczai.
Trzeba troszkę czasu i cierpliwości.

To bardzo ważna i historyczna podusia. Była kupiona dla Fidusia, odziedziczył ją Munio, a teraz Miś.

Paulina0409

Post » Pt cze 15, 2012 15:53 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Bardzo twarzowa podusia i bardzo fotogeniczny Miś :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt cze 15, 2012 16:03 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

meksykanka pisze:Bardzo twarzowa podusia i bardzo fotogeniczny Miś :ok:

Bardzo dziękuję za komplement. Wreszcie odważyłem się wyłonić z ukrycia i piszę własnołapkowo. Jeszcze mam mętlik w główce, bo to mój pierwszy prawdziwy dzień w nowym domku, ale chyba polubię tę nową dużą.
Miś

Paulina0409

Post » Pt cze 15, 2012 17:35 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Och, Misiu :D
my bardzo trzymamy łapki.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt cze 15, 2012 20:34 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

:1luvu: :1luvu: :1luvu: słów brakuje! Co za wspaniała adopcja! Miś to szczęściarz! Gratuluję iwciu Domku, Paulina0409 - gratuluję Wspaniałego Misia :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt cze 15, 2012 20:54 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

rybcie pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: słów brakuje! Co za wspaniała adopcja! Miś to szczęściarz! Gratuluję iwciu Domku, Paulina0409 - gratuluję Wspaniałego Misia :1luvu:

Bardzo dziękujemy :D !
Miś czuje się u nas coraz lepiej, gania po całym mieszkaniu, leży sobie na środku pokoju, wywala się kołami do góry do miziania i bawi się w berka - przybiega, prowokuje wzrokiem i zwiewa, a jak się przestaje Go gonić, to znowu przylatuje i prowokuje :lol: .
Bardzo intryguje Go Sasetka, lata za nią i nie rozumie, dlaczego ona nie chce z Nim gadać :( . Zasiadają od siebie w dużej odległości i się na siebie paczą :lol: .

Paulina0409

Post » Pt cze 15, 2012 21:11 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

No, paczenie to już początek :ok: :D
Misiu!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt cze 15, 2012 21:13 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Tak, niech na razie paczą i się przyzwyczajają...
I tak dobrze jak na 1 dzień zaledwie w nowym domku :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob cze 16, 2012 0:43 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Duża Sasetki (i Misia)
:1luvu: :oops:
duża Fasolki
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]