(co do dłuższych wyjazdów - nie podawałam nigdy insuliny, ale do systematycznego podawania leków jesteśmy tak przyzwyczajeni

Zaś zdjęcie Pesto i Mruf - bezcenne. Dzieli je zaledwie cienka tkanina, ale za to jak skutecznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Uschi pisze:Kubraczek - worek (no, taki porządny, profeska i watowany) z otworem na głowę kota, zapinanym na taśmę z rzepem, oraz czterema otworami na stosowne kończyny, zasuwanymi na suwaki. Bardzo przydatne. Przyznam szczerze, że możliwość ograniczenia ruchu głowy kota oraz unieszkodliwienie miliona pazurzastych łap bez konieczności leżenia trzech osób na kocie to fajna sprawa
. Genowefa - no właśnie też do domowych zabiegów, szczególnie jeśli trzeba je wykonywać jednoosobowo, na pewno jest przydatny.
![]()
joshua_ada pisze:(co do dłuższych wyjazdów - nie podawałam nigdy insuliny, ale do systematycznego podawania leków jesteśmy tak przyzwyczajeniże możemy pomóc jeśli będzie potrzeba)
Uschi pisze:joshua_ada pisze:(co do dłuższych wyjazdów - nie podawałam nigdy insuliny, ale do systematycznego podawania leków jesteśmy tak przyzwyczajeniże możemy pomóc jeśli będzie potrzeba)
(...)chyba jednak dojeżdżanie co 12h z Mokotowa na Piaski żeby podać Humorzastemu Hrabiemu zastrzyk a wcześniej pobrać krew z ucha może być trudne![]()
![]()
(...)
Uschi pisze:Ponieważ dawno nie było łapanki moczowej dziewcząt, przeprowadziłam takąż. U Mruvini standard, niewiele kryształów, pozostałe parametry w - jej - normie. U Pestuni - więcej kryształów, kiepski odczyn i erytrocyty. No to dawaj do PaniDoc. PaniDoc badając kota zajrzała w paszczę - no i cóż, w piątek usuwanie ząbków i czyszczenie tych, co pozostaną. Co prawda to prawda, Pestka jakoś w ostatnich tygodniach grymasiła przy jedzeniu, ale nie zwróciłyśmy na to szczególnej uwagi. A tu się okazuje, że w paszczy katastrofa.
genowefa pisze:Łaciaty nigdy nie grymasił przy jedzeniu, wręcz przeciwniea w zeszłym miesiącu miał usunięte zęby łącznie z kłami
Łaciaty nie ma nawet czterech lat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości