Wojtek pisze:sanna-ho pisze:Wojtek pisze:Chcesz powiedzieć, że teraz szukasz interesujących Cię informacji tylko na podstawie tytułów wątków, bez pomocy wyszukiwarki? Wydaje mi się to mało prawdopodobne.
używam wyszukiwarki, dość często nawet

To przyznam, że nie rozumiem czemu miały służyć fragmenty Twoich wypowiedzi, które zamieściłem w swoim poprzednim poście?
Chciałam powiedzieć, że jeśli ktoś będzie chciał, to znajdzie sobie interesującą go informację (użyje wyszukiwarki) niezależnie od tego, na jakim podforum będzie wątek.
I dlatego nie widzę sensu w argumencie "zostawmy na KOTACH wątki pogaduchowe, bo tam łatwo znaleźć informacje także o chorobach".
Bo nie jest łatwo, jeśli się nie użyje wyszukiwarki.
A ilość wątków na KOTACH dodatkowo utrudnia przeglądanie forum.
Dodam też, że wyszukiwarka działa nędznie, to prawda, ale troszkę lepiej jest między 2 a 4 w nocy 
Wojtku, natomiast ta Twoja wypowiedź sugeruje, że wcale nie używasz wyszukiwarki lub podejrzewasz o nieużywanie jej pozostałych forumowiczów

W tej chwili mam jeden wątek o moich kotach. Jeśli chcę coś sprawdzić z przeszłości, przeglądam tylko jeden wątek.
Po "reformie" miałbym:
- wątek główny o Herze i Dorinie,
- wątek o karmieniu Hery i Doriny,
- wątek o przeglądach kontrolnych kotów,
- wątek o nerkach Hery,
- wątek o nerkach Doriny (można połączyć z Herą),
- wątek o ogonie Doriny,
- wątek o gruczole okołoodbytowym Hery,
- wątków "chorobowych" będzie przybywać, bo koty są coraz starsze,
- nie wyobrażam sobie, żebym w wątku "głównym" nie wspomniał o dolegliwościach trapiących moje koty, więc w praktyce wątki "chorobowe" będą zdublowane w "głównym"
Moim zdaniem to dopiero wprowadzi bałagan na Forum.
trochę nie rozumiem, po co miałbyś mieć tyle wątków "po reformie" - dlaczego nie mógłbyś prowadzić nadal swojego wątku, na takim podforum, na jakim Ty będziesz się dobrze czuł?
I jeszcze jedno: dawno temu było podforum DZIKIE KOTY.
Dlaczego zostało zlikwidowane i co się stało z jego zawartością?
(było do roku bodajże 2006

)