a czy tutaj mozna cos zaproponowac?

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 20, 2008 12:24 a czy tutaj mozna cos zaproponowac?

czy nie mozna? :roll:

mama007

Od: Czw lut 17, 2005 14:43

Post » Pt sie 22, 2008 15:58

Chyba można. :wink:
A jeśli zależy Ci na większej ilości osób, które mogłyby to przeczytać, to proponuję KŁ.

Kattys

Od: Pon lut 07, 2005 16:11

Post » Nie sie 24, 2008 14:24

ja po prostu nie wiem czy to dobry pomysl...

ale jak wchodze na Koty szukac watkow ktore czytuje to w oczy rzucaja sie tylko i wylacznie watki 'kot x i kot y - co u nas ostatnio'. oczywiscie te watki sa fajne i potrzebne, ale moze by tak... podforum jakies dla nich...? chyba 3/4 Kotow to takie watki..

mama007

Post » Nie sie 24, 2008 23:14

mama007 pisze:ja po prostu nie wiem czy to dobry pomysl...

ale jak wchodze na Koty szukac watkow ktore czytuje to w oczy rzucaja sie tylko i wylacznie watki 'kot x i kot y - co u nas ostatnio'. oczywiscie te watki sa fajne i potrzebne, ale moze by tak... podforum jakies dla nich...? chyba 3/4 Kotow to takie watki..

a wiesz, że ja mam zupełnie inne wrażenie przeglądając dział Koty? :lol:

żeby znaleźć (prawie)jakikolwiek wątek w stylu "co u nas słychać" muszę się sporo namęczyć 8)

PS: zajrzałam przed chwilą na Koty uważnie przypatrując się każdemu tytułowi po kolei.
dopiero 'nasty' wątek był taki, o jakich Ty mówisz 8)

i wydaje mi się że takich "co u nas" jest nie więcej niż 1/3 czy 1/4 podforum 8)

ale to moje osobiste odczucia :) ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon sie 25, 2008 6:28

*anika* pisze:
mama007 pisze:ja po prostu nie wiem czy to dobry pomysl...

a wiesz, że ja mam zupełnie inne wrażenie przeglądając dział Koty? :lol:

żeby znaleźć (prawie)jakikolwiek wątek w stylu "co u nas słychać" muszę się sporo namęczyć 8)

PS: zajrzałam przed chwilą na Koty uważnie przypatrując się każdemu tytułowi po kolei.
dopiero 'nasty' wątek był taki, o jakich Ty mówisz 8)

i wydaje mi się że takich "co u nas" jest nie więcej niż 1/3 czy 1/4 podforum 8)

ale to moje osobiste odczucia :) ;)
moze przegladamy forum w inne dni albo o innej porze :)

ale tak czy siak - tak samo byloby Tobie czy komukolwiek innemu latwiej znalezc jakis watek gdyby bylo takie podforum

mama007

Post » Wto sie 26, 2008 2:33

też myślę, że to dobry pomysł, żeby było podforum na wątki typu "co u nas słychać".

Przebicie się na KOTACH do merytorycznego wątku zajmuje nieraz sporo czasu - zwłaszcza rano (w porze mówienia "dzień dobry" ;) ) i wieczorem (w porze mówienia "dobranoc").
Przecież na KOTACH jest dużo wątków pomocowych, organizacyjnych, a nieraz i rozpaczliwych - to wszystko ginie gdzieś w wątkach pogaduchowych, które, owszem, są miłe, ale jednak przytłaczają ważniejsze kwestie merytoryczne.

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Wto sie 26, 2008 4:53

sanna-ho pisze:też myślę, że to dobry pomysł, żeby było podforum na wątki typu "co u nas słychać".

Przebicie się na KOTACH do merytorycznego wątku zajmuje nieraz sporo czasu - zwłaszcza rano (w porze mówienia "dzień dobry" ;) ) i wieczorem (w porze mówienia "dobranoc").
Przecież na KOTACH jest dużo wątków pomocowych, organizacyjnych, a nieraz i rozpaczliwych - to wszystko ginie gdzieś w wątkach pogaduchowych, które, owszem, są miłe, ale jednak przytłaczają ważniejsze kwestie merytoryczne.

no wlasnie na przyklad teraz jest cala strona tylko takich watkow... to dziala na zasadzie - ktos wstaje, hurtem wszystkie watki podbija bo sie wita i robia sie 2 strony watkow 'co u nas ostatnio' ...

to jest fajne, ale za duzo , przynajmniej w tym miejscu

mama007

Post » Wto sie 26, 2008 6:50

Jeżeli chodzi o pogaduchy w stylu "co u nas słychać", mam inną propozycję - może Administracja mogłaby rozważyć możliwość wstawienia chatboxa? Wtedy nie nabijałoby się niepotrzebnie postów.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sie 26, 2008 12:57

mama007 pisze:(...)

ale jak wchodze na Koty szukac watkow ktore czytuje (...)

A dlaczego "wchodzę szukać"?
Można wpisać wątek do "Ulubionych" i niczego nie trzeba szukać - wystarczy kliknąć na odsyłacz w przeglądarce.

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto sie 26, 2008 13:31

Wojtek pisze:
mama007 pisze:(...)

ale jak wchodze na Koty szukac watkow ktore czytuje (...)

A dlaczego "wchodzę szukać"?
Można wpisać wątek do "Ulubionych" i niczego nie trzeba szukać - wystarczy kliknąć na odsyłacz w przeglądarce.

ale jak dodam wszystkie na ktore chce od czasu do czasu zajrzec to bede ich miala kilkadziesiat... w ulubionych mam te ktore prowadze czy te w ktorych uczestnicze, a nie wszystkie na ktore zagladam....

forum naprawde jest dosc nieczytelne...

mama007

Post » Śro sie 27, 2008 15:23

sanna-ho pisze:Przecież na KOTACH jest dużo wątków pomocowych, organizacyjnych, a nieraz i rozpaczliwych - to wszystko ginie gdzieś w wątkach pogaduchowych, które, owszem, są miłe, ale jednak przytłaczają ważniejsze kwestie merytoryczne.

Niestety, bardzo często w wątkach pogaduchowych też jest wołanie o pomoc, interpretację wyników, prośba o wsparcie merytoryczne, opisy chorób, walki o zwierzaka...
Teraz wystarczy zmienić temat i już. Jeśli będzie osobne podforum, to trzeba będzie dodawać nowe wątki...
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Śro sie 27, 2008 16:42

Powtórzę propozycję wstawienia czata :)

Erin

Post » Śro sie 27, 2008 16:51

Już kiedyś był.
Umarł śmiercią naturalną. Przyczyna zgonu - brak zainteresowania :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Śro sie 27, 2008 17:10

Wojtek pisze:Już kiedyś był.
Umarł śmiercią naturalną. Przyczyna zgonu - brak zainteresowania :)

Hmm, to dziwne :? W sumie przecież łatwiej pisać w chatboxie, niż tyle postów przeglądać. Ale może się mylę :wink:

Erin

Post » Śro sie 27, 2008 20:27

galla pisze:Niestety, bardzo często w wątkach pogaduchowych też jest wołanie o pomoc, interpretację wyników, prośba o wsparcie merytoryczne, opisy chorób, walki o zwierzaka...

No i właśnie w tym rzecz - brak, jak sądzę, jednoznacznego kryterium wyróżniania takich wątków. A bez tego trudno tworzyć osobne podforum.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

[następna]