Dagmara pisze:No to skoro piwo radafowe, to radal wiedziec powinnaKicorek pisze:Piffko dostałaś - redafowe
Wszystko z lodówki jej Kicor oddałeś, tak że się do dziś ozór plącze?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dagmara pisze:No to skoro piwo radafowe, to radal wiedziec powinnaKicorek pisze:Piffko dostałaś - redafowe
redaf pisze:Dagmara pisze:No to skoro piwo radafowe, to radal wiedziec powinnaKicorek pisze:Piffko dostałaś - redafowe
redaf pisze:Dagmara pisze:No to skoro piwo radafowe, to radal wiedziec powinnaKicorek pisze:Piffko dostałaś - redafowe
gattara pisze:redaf pisze:Dagmara pisze:No to skoro piwo radafowe, to radal wiedziec powinnaKicorek pisze:Piffko dostałaś - redafowe
No ładnie, babcia Kicor rozpija "młodzież"![]()
i to jeszcze nie swoim piffkiem
, toż to może zgubny wpływ na szare komórki Dagi mieć potwornie
Kicorek pisze:Na szare komórki Dagmary? Chyba ją przeceniasz![]()
A w ogóle to tylko zmarnowanie piwa, bo wcale nie stała się po tym bardziej wylewna i nie napisała nic o moich kotach - że piękne, mądre, miłe itd., tylko awantury jej w głowie
Dagmara pisze:Kicorek pisze:Na szare komórki Dagmary? Chyba ją przeceniasz![]()
A w ogóle to tylko zmarnowanie piwa, bo wcale nie stała się po tym bardziej wylewna i nie napisała nic o moich kotach - że piękne, mądre, miłe itd., tylko awantury jej w głowie
Bo madra to tylko Kitka jest, przyszla sie wycalowac ze mna. Poznala sie na mnie. Reszta jakos nie...
Benni pisze:Fakt bezapelacyjny - cudne masz koty. jestem osobą postronną, więc moje zdanie jest bezstronne.
Moje koty śpią, więc mogę tak napisac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, puszatek i 26 gości