SabaS pisze:Ale mają fajniea Himalaya jaka wyluzowana ze scurkiem
to nie ta sama kotka z pierwszych zdjęć.
To prawda, zmieniła się. Ale dziś w nocy coś bardzo pomiaukiwała. Czyżby miała już ruję...
Moderator: Estraven
SabaS pisze:Ale mają fajniea Himalaya jaka wyluzowana ze scurkiem
to nie ta sama kotka z pierwszych zdjęć.

Kot. Nie dla idiotów!
Przy niej, ta róża to śmierdzi. Tata dziękuje Ci za taki wssssssspaniały precent
Kot. Nie dla idiotów!
. Zapach Hipciowej kupki - przecudny! Rozpylę jak przyjdzie Ciocia Noel1, bo powiedziała, że jesteśmy stare i zdziecinniałe
. Niech wącha i podziwia.
. Mówi, że snacki zachowa i użyje w celach przemytniczych. Ale ja ją znam, wycyganię! Dziękuję Ciociu
Bastet pisze:No, to w końcu jedyna kupka na świecie, co pachnie fiołkami...![]()
Aczkolwiek na prawdę nie mam pojęcia, czy ładny ten zapach i co to w ogóle za zapaszek, bo zapakowany był szczelnie...

Nul pisze:Hipcia z tymi łapkami założonymi jedna na drugą... No wiem, ja znów o kocich łapkach, no co ja poradzę, że uwielbiam???Miau
Bastet pisze:No to fajnie, że Ci przypadł do gustu. A żebyś widziała minę pani w perfumerii, jak opowiedziałam, do czego potrzebuję tej próbki...

ewkkrem pisze:Bastet pisze:No to fajnie, że Ci przypadł do gustu. A żebyś widziała minę pani w perfumerii, jak opowiedziałam, do czego potrzebuję tej próbki...
O rany, przyznałaś się?????????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości