Moderator: Estraven
To naprawdę miłe, dobre kotki.Klara tylko jest charakterna, potrafi dziabnąć pazurem, albo ugryźć, to chyba pozostałość po pobycie w domu z okropnymi dzieciakami.Musiała się bronić.Jest malutka, prawdopodobnie nie dostawała dobrze jeść, a była wcześnie bardzo zabrana od matki.Jest jednak zdrowa, u niej z kuwetką jest wszystko w porządku.Jest bardzo zgrabniutka, taka jak powinna być, chociaż je dużo.To bardzo mądra kotka, najmądrzejsza z całego stada.Wydaje mi się, że ona rozumie co do niej mówię, a na "Klara, chodź" przybiega natychmiast.No i nie ma mowy, aby nie spała ze mną w łóżku.To się jeszcze nie zdarzyło.
ewar pisze:Jest do adopcji, jak i pozostałe sześć moich tymczasów.Nie ma jeszcze ogłoszeń.
...hmm....no siedem na stałe troche ...dużo troche 

ewar pisze:W realu chyba ładniejsza, jest taka filigranowa.Przede wszystkim ma cudowny charakter, jest przymilna, cały czas pokazuje, że chce być blisko człowieka, potrzebuje tej bliskości jak powietrza.Jest bardzo mądra, no i zdrowa, na szczęście.
.... urocze jest to że jest milusińska musi Pani bardzo ufać!...jak była malutka nie zaznała ciepła i miłości teraz nadrabia miała szczęście że trafiła na Panią! ja szukałam problemu i go znalazłam oddając ot tak kontrolnie mocz Kotka do zbadanie....dwie próbki...dwa inne wyniki
....odczekam jeszcze ,,chwile,,i pójde raz jeszcze.......Przeczytałam że Pani Kocurek Bohun zachorował na kaliciwiroze...czy to nie jest zarazliwe? ......Dziś jak mi się uda to podjade z moim Kocurkiem i zrobie to badanie krwi o którym Pani wspominała.... 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Lifter i 15 gości