Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agaga21 pisze:agusialublin pisze:Hejka
Jak ja bym chciała na własne oczy zobaczyć jak to towarzystwo się integruje![]()
Trzymam kciuki co by szybko się polubiło![]()
No to teraz bedziesz miała wesoło jak sie zaczną wszystkie bawić i wariowac![]()
Tak się cieszę za mała zaczęłą jescCałkiem możliwe ze te robale nie dawały jej spokoju.
No to teraz powinna zacząć przybierać na wadze i rosnąć.
A kociaki jedzą Ci suchy pokarm? Bo moja kicia nie chce i już. Co ja się ja oproszę, nakupilam już chyba z pięć rodzai karmy suchej dla kociąt. I nic, powącha tylko. Za to duże koty mogłyby się za karmę dla kociąt dać posiekaćSZczególnie Royal Kitten. Tylko że nie zabardzo mogą ją jeść bo karma dla kociąt jest bardziej kaloryczna i mi się utuczą.
Śmieję się że moje kociska lepiej jedzą ode mnie![]()
Śniadanko o piątej rano, później śniadanko ze mną i męzem. Obiadek, podwieczorek i kolacyjka![]()
No a ja jak zwykle, w biegu, szybko coś tam przetrącę, albo i nie. Sama wiesz jak to człowiek zaganiany jest
może na żywo wam nie pokażę jak się integrują zwierzaki ale foty mam
suchą karmę mają w miseczce cały czas ale jedzą ją w nocy albo wcześnie rano. niedużo ale coś tam znika. zdecydowanie najbardziej lubią tą odżywkę medicare-c i puszeczki animondy dla kociąt(kupiłam różne smaki, na razie smakują wszystkie).
moje nie budza mnie tak wcześnie, w zasadzie siedzą cicho aż wstaniemy. grzeczne maluszki
dzięki, dziękija1 pisze:Witam na forum. Kotki cudne, zdjęcia jeszcze lepsze.
Gratuluję dokocenia![]()
Przede wszystkim trzymam kciuki za kontakt z Etną, w końcu Ty znasz ją najlepiej
tak,dobrze ją znam i wiem, że muszę dać jej trochę czasu, nic na siłę. ale to mądra psica, więc damy radę .dla mnie to wielka ulga, że mała zaczęła jeść. nie je dużo ale często.rudy kociak pisze:No mała tygrysiczko tak trzymajjeju jak ja cieszę się,że malutka zaczyna jeść
mojej mamie spodobały się te wyraziste pręgi,normalnie jak narysowane
a teraz fotki (w salonie stoi kojec dla dziecka więc z góry przepraszam za bałagan)
ostrożnie
z daleka bezpieczniej
a teraz etna
etnusia nie dostała kotków do powąchania i nie będziemy się z tym spieszyć bo mocno się ekscytowała.
rudy kociak pisze:zwierzyniec fajny,ale dziecię jeszcze fajniejszejak z zainteresowaniem przygląda się
spodziewałam się, że etna będzie szczekać i wystraszy maluchy ale była cicha, popiskiwała, śliniła się i nie ma co ukrywać, śledziła je wzrokiem bo chciała upolować ale z łatwością odwracałam jej uwagę kabanosem i żółtym serkiemLilka Mrau pisze:fajne fotusie fajne zwierzaczki .Reakcje chyba tez ok co?:) pozdrawiamy
hihi, no cóż...Donvitow pisze:Najfajniejsze że psy rozlażą Ci się po domu a dzieci grzecznie siedzą w kojcu.)))
Lila84 pisze:widzę że macie wesoło ... dzieci, zwierzęta i do tego dobre serducha
agaga21 pisze:dziękuję, dziękuję kochane kociary:)
powiedzcie mi proszę jak często karmić maluchy? pierwszy tydzień dawałam im jeść co chwilę, by odzyskały siły ale teraz chyba trzeba jakoś unormować. kupek dziennie jest kilka, siuśków też. nie wiem czy ich nie przekarmiam.
a dzisiaj najpierw pozwoliłam kotom się wybawić w salonie, poszalały z godzinkę jak psy były w ogrodzie, potem zaniosłam maluchy do łazienki, by się mogły załatwić i wyciszyć a potem przyniosłam je w transporterze, włożyłam do klatki i wpuściłam psy. koty poszły spać a psy powęszyły i...tez poszły spać(albo przynajmniej udawały, że śpią
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości