Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:Czekaj duża jak Malagito w tym komputrze poszuka sobie dziewczynyi sprowadzi niewiastę do domu
solarie pisze:Miraclle pisze:Czekaj duża jak Malagito w tym komputrze poszuka sobie dziewczynyi sprowadzi niewiastę do domu
No tak, w końcu która by nie poleciała na takiego królewicza.Chociaż z drugiej strony, co to za król, którego okradli z cennych klejnotów rodowych - nie wiem czy po tej wiadomości dziewczyny się będą dobijały do niego drzwiami i oknami...
rudy kociak pisze:solarie pisze:Miraclle pisze:Czekaj duża jak Malagito w tym komputrze poszuka sobie dziewczynyi sprowadzi niewiastę do domu
No tak, w końcu która by nie poleciała na takiego królewicza.Chociaż z drugiej strony, co to za król, którego okradli z cennych klejnotów rodowych - nie wiem czy po tej wiadomości dziewczyny się będą dobijały do niego drzwiami i oknami...
Może jednak zdecyduje się jakaś i nie pogardzi bezpiecznym seksem
Miraclle pisze:Jak będzie starszy przejdzie mu to kocie ADHD albo i nie![]()
![]()
![]()
![]()
solarie pisze:- Kobieto, czyż nie rozumiesz...
- ... że ja jestem ... szczurkiem?
saintpaulia pisze:Zazdroszczę Ci i tego pięknego kocurka i tych zdjęć, które podkreślają jego urodę.Mam nadzieję na częste i obfite sesje. Mordowanie pudełka to chyba koci klasyk. Moje nie mordują raczej, ale kotka znajomej produkuje namiętnie konfetti. Bardzo dziękujemy za odwiedziny w naszym wąteczku.
Zapomniałam poprzednio pozachwycać się nad imieniem - pięknie brzmi i bardzo mi się podoba imię tego królewicza. A co do płci i charakteru, to moje panienki przewróciły mój światopogląd do góry nogami. Aczkolwiek przyznaję, sterylka sprawia, że włosy na głowie (ludzkiej) świeją. Chociaż to tylko głupie obawy.
Odpowiem z dużym opóźnieniem, tak Gajeczka ma goly brzusio po sterylce. Ona i Brawurka.
Annazoo pisze:solarie pisze:- Kobieto, czyż nie rozumiesz...
- ... że ja jestem ... szczurkiem?
Miraclle pisze:U mnie Kubuś woli zabawę pazurami, za to Tofi zębiskamigorzej że ostatnio gustuje w moich pudłach z ikei
muszę wymienić na nowe
wszystkie rogi poobgryzane.
rudy kociak pisze:Cioteczko masz darmową niszczarkę do papieru wykorzystaj to dobrze nie potrzebuje zasilania,ma turbonapęd w postaci Malagitoi jaka ekologiczna
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 64 gości