MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 28, 2012 14:01 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Biedny puchaczyk :( Mocno zaciskam :ok: żeby było lepiej.

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Śro mar 28, 2012 19:02 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Boze, taki cudny kotus. Jak patrze na te rany, oczko, zabki to jednoczesnie wyje i mam mysli, ze ta wesz, co to zrobila, nie powinna miec przyzwolenia na dalsza egzystencje. To jedna z lzejszych mysli i "zyczen" co do sprawcy, kata, ktory sprawil takie cierpienie niewinnemu zwierzeciu.

Kotek da rade, musi, bo wszystko co moglo byc najgorsze juz bylo. I tyle osob o nim mysli, pragnie z calego serca zeby doszedl do siebie. jestem z nim sercem caly czas, i z Wami dziewczyny, ktore walczycie o kotunia. :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Śro mar 28, 2012 19:31 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Biedny bardzo... :cry: Strasznie mi go żal. Mam olbrzymią nadzieję, że wyjdzie z tego i jeszcze zazna szczęścia :ok:
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Śro mar 28, 2012 19:39 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

jestem z kotkiem całym sercem, on musi żyć , trzymajcie się kochani:ok:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Śro mar 28, 2012 20:12 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Dzisiaj rano bylysmy u weta na kroplowce i zastrzykach. Powiedzial, ze oczko do usuniecia na bank, ale jeszcze nie teraz bo musialby dostac druga narkoze, a to w jego stanie niebezpieczne. Pojechalismy jeszcze do innego weta zapytac co z tym oczkiem i niestety powiedzial to sama... z tego oczka juz nic nie bedzie trzeba usunac ma uszkodzona rogowke. Dostalismy krople i zel, zeby mu zakrapiac do tego czasu az bedzie mial je usuniete, zeby bardziej zapalenie sie nie wdalo :cry:

A teraz troszke lepsze wiesci, kicius dostal rano troche Conva przez strzykawke i siorpal, ale cos mnie podkusilo i otworzylam Gerberka ( Jeszcze zostal po Kukisi ) i dalam mu tez przez strzykawke i wiecie co 8O normalnie tak jadl, ze wbijal mi pazury az do krwi, zeby przetrzymac moja reke, zebym nie zabierala tej strzykawki. Przez caly dzien zjadl prawie 2 sloiczki te wiekrze. Widac jak strasznie jest glodny, ale z miseczki nie je. No trudno bedziemy go karmic.
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Śro mar 28, 2012 20:15 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Ania i jej Nitro pisze:Boze, taki cudny kotus. Jak patrze na te rany, oczko, zabki to jednoczesnie wyje i mam mysli, ze ta wesz, co to zrobila, nie powinna miec przyzwolenia na dalsza egzystencje. To jedna z lzejszych mysli i "zyczen" co do sprawcy, kata, ktory sprawil takie cierpienie niewinnemu zwierzeciu.

Kotek da rade, musi, bo wszystko co moglo byc najgorsze juz bylo. I tyle osob o nim mysli, pragnie z calego serca zeby doszedl do siebie. jestem z nim sercem caly czas, i z Wami dziewczyny, ktore walczycie o kotunia. :1luvu: :1luvu:

Aniu bedzie dobrze, obiecuje Ci :ok: :ok:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Śro mar 28, 2012 20:17 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Wspaniale, że chce jeść :ok: To znaczy że walczy i się nie poddaje chłopak :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro mar 28, 2012 20:25 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

to cudownie, że je super wieści :))) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

oxygen_78

Od: Wto paź 26, 2010 10:09

Post » Śro mar 28, 2012 20:44 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

To naprawdę dobre wieści że chce jeść, szkoda oczka, ale jeżeli faktycznie trzeba usunąć, to i tak sobie da radę. Najważniejsze że je, tak było z Kuki, strasznie źle wyglądała i się czuła, a apetyt raczej jej dopisywał i to na pewno przyspieszyło jej powrót do zdrowia. Wierzę że tak będzie z tym kotem.
Macie dla niego imię? Z imieniem będzie tak bardziej "rodzinnie" :)
Trzymam cały czas kciuki za niego i za Was dziewczyny :ok:

Wygłaskajcie Kuki ode mnie mocno :1luvu:
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Śro mar 28, 2012 20:56 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

To wspaniale, że kocio chce jeść :D A z jednym oczkiem koty sobie doskonale radzą. Trzymam mocno kciuki, żeby kotuś szybko wyzdrowiał :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 28, 2012 21:07 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

bulba pisze: A z jednym oczkiem koty sobie doskonale radzą.

Potwierdzam, mam śliczną jednooczkę, której brak oczka naprawdę w niczym nie przeszkadza, rozrabia tak samo jak reszta bandy, tyle tylko przez brak oczka wygląda bardziej zadziornie ... Super, że kotek chce jeść ... Kciuki trzymamy dalej ... :ok: :ok:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro mar 28, 2012 21:12 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

toz-police pisze: ... i wiecie co 8O normalnie tak jadl, ze wbijal mi pazury az do krwi, zeby przetrzymac moja reke, zebym nie zabierala tej strzykawki. Przez caly dzien zjadl prawie 2 sloiczki te wiekrze. Widac jak strasznie jest glodny, ale z miseczki nie je. No trudno bedziemy go karmic.

Jesoo jak ja się cieszę,aż łzy same popłyneły
Kiciu kochany walcz :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
CO kawałek za dnia o Tobie myślę,dzisiaj nawet mi się śniłeś,tylko nie pamiętam co mi się śniło,ale z tego snu mi się imię dla CIebie ułożyło,po prostu - Pysiaczek

Z miseczki może nie je ,bo mu się z bólem pysia kojarzy (?),ale najważniejsze,ze teraz tak je

On jest naprawdę szczęściarzem,ze na Was :1luvu: :1luvu: trafił,nie wiem jak mam jeszcze to napisać
Szkoda,że oczka nie uda się uratować,ale ile mamy kotów na forum co żyją bez oczek i żyją,teraz najważniejsze,żeby się nie poddał ,a z tego co widzę to koć chyba zamierza wysłuchać swoich forumowych cioteczek co nie?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro mar 28, 2012 21:18 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

a może PIRAT,
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Śro mar 28, 2012 22:15 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Napewno Kicio wyjdzie z tego, zobaczycie za kilka tygodni jaki bedzie piekny i naprawiony :wink:
No wlasnie kocurek jest bezimienny, a zasluguje na piekne imie co proponujecie ?

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Śro mar 28, 2012 22:54 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Trzymaj się, kocisko :ok:
A co do tych "grillujących" to mam nadzieję, że (parafrazując) te wszystkie ich "zasługi" im słoniem wrócą...
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

[poprzednia][następna]