Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znuw

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 07, 2011 18:05 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Chcom, tylko czekajom i chyba siem nie rozmyślom. Mała ma ładne kolorki na szczęscie, bo jak biega, to uszy wielkie, łapki cinkie, brzucho duże i irokez na grzbiecie. Jakby kolorków nie miała, to by był gremlin prawdziwny. A każdy kotek ma w sobie piękno tylko niektóre ludzie są ślepe i nie umią zobaczyć tego, co z małego paszkwila może wyrosnąć.

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Pt paź 07, 2011 18:06 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

dokota pisze:Chcom, tylko czekajom i chyba siem nie rozmyślom. Mała ma ładne kolorki na szczęscie, bo jak biega, to uszy wielkie, łapki cinkie, brzucho duże i irokez na grzbiecie. Jakby kolorków nie miała, to by był gremlin prawdziwny. A każdy kotek ma w sobie piękno tylko niektóre ludzie są ślepe i nie umią zobaczyć tego, co z małego paszkwila może wyrosnąć.

gremplin Stefcia się cieszy

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pt paź 07, 2011 21:58 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

hihihii sie Ania uśmiała Stopka donosi :D

Oraz melduje Fruzia iż bo ponieważ Agent Tom.. tzn Trampek zakolegował się juz z nami i się z nami bawi w berki i chowanki i rozne takie takie, oraz je jak koń i brzuch mu rośnie i wali smrodów duzo over
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Sob paź 08, 2011 13:44 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

To ja pewnie brzytka okropecznie jestem, bo mi w rzyciu cienszko, ciongle mnie do randkuff z wetem zmószajom!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon paź 10, 2011 10:58 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

jak oko Szaurona cieszy się stefcia

CatherineTheGreat

Post » Pon paź 10, 2011 11:39 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Marunia siem meldóje na poszterónkó. I pszeprasza Wszysztkie Agenty ża szpuśnienie.
Marunia siezi pot koczykiem dżiśz i nie kce uapki poża koczyk fyszuwać bo zimno w uapki dżiś okrótnie. I Marunia pszeplasza ża szfuj pszodożgryż i ża niefyraźnom fymofe. (asz siem żem poplua po pysiakó)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Pon paź 10, 2011 11:52 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Poddasze pisze:Marunia siem meldóje na poszterónkó. I pszeprasza Wszysztkie Agenty ża szpuśnienie.
Marunia siezi pot koczykiem dżiśz i nie kce uapki poża koczyk fyszuwać bo zimno w uapki dżiś okrótnie. I Marunia pszeplasza ża szfuj pszodożgryż i ża niefyraźnom fymofe. (asz siem żem poplua po pysiakó)

jeeeeezt Marunia Stefcia w łapki klaszcze i terz muwi rze zimno na polu jak Kasia terz muwiła i Stefciu Stefciu siedź pod kocykiem

CatherineTheGreat

Post » Pon paź 10, 2011 12:03 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Ja też jestem przykrywany kocykiem przez Dużą. I słusznie ponieważ wygania się mnie z sypialni, gdzie normalnie mogę wejść sobie pod kołderkę... :roll:
Wienio już się chyba zaziębił bo skrzypi zamiast piszczeć.. ale musi się leczyć sam bo on nie chadza do doktoru :D
aha, wczoraj był u nas jeden brat Dużej i powiedział o co to za jakiś nowy kot ten gruby - a to byłem JA śpiąc na stole.. :evil:
kap.klops.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Pon paź 10, 2011 12:32 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

mih pisze:Ja też jestem przykrywany kocykiem przez Dużą. I słusznie ponieważ wygania się mnie z sypialni, gdzie normalnie mogę wejść sobie pod kołderkę... :roll:
Wienio już się chyba zaziębił bo skrzypi zamiast piszczeć.. ale musi się leczyć sam bo on nie chadza do doktoru :D
aha, wczoraj był u nas jeden brat Dużej i powiedział o co to za jakiś nowy kot ten gruby - a to byłem JA śpiąc na stole.. :evil:
kap.klops.Laoś

oj czałkiem nieładnie powiedział Brat Dóżej o Kapitanie Klossu Laosiu pżecież a Wienio mósi mieć szyjkę obwionżaną śmatką rzeby nie horowało gardziołko Stefcia myśli

CatherineTheGreat

Post » Pon paź 10, 2011 12:38 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

CatherineTheGreat pisze:
mih pisze:Ja też jestem przykrywany kocykiem przez Dużą. I słusznie ponieważ wygania się mnie z sypialni, gdzie normalnie mogę wejść sobie pod kołderkę... :roll:
kap.klops.Laoś

oj czałkiem nieładnie powiedział Brat Dóżej o Kapitanie Klossu Laosiu pżecież a Wienio mósi mieć szyjkę obwionżaną śmatką rzeby nie horowało gardziołko Stefcia myśli

Brató Dórzej siem ż liścia nalerzy!
Inka

MaryLux

Post » Pon paź 10, 2011 12:40 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Wienia by trzeba obwiązać ale on jest niechwytalny. Co najwyżej możemy się na nim walnie położyć i wytworzyć temperaturę 60+ coby się ogrzał.
A Bart Dużej ma na nas uczul więc już jest ukarany.
kap.klops.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Pon paź 10, 2011 12:45 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

pognały wichry szalone
drzewa się chmurom kłaniały
dywan kot z liści ułożył
jesieni śpiewał pieśń chwały

anioł przeleciał nad rzeką
kocie wypatrzył schronienia
kotom wiewiórkom i jeżom
dostarczył zapas jedzenia

Inka

MaryLux

Post » Pon paź 10, 2011 12:58 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

mih pisze:Wienia by trzeba obwiązać ale on jest niechwytalny. Co najwyżej możemy się na nim walnie położyć i wytworzyć temperaturę 60+ coby się ogrzał.
A Bart Dużej ma na nas uczul więc już jest ukarany.
kap.klops.Laoś

na Stefcię nikt nie nakihał jeszcze ale Chalinka ma mokri noszek zawfsze i Kasia mu jej czyści

CatherineTheGreat

Post » Pon paź 10, 2011 14:03 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Marunia osztatnio kaszlaua. Ale jak siem potem okażauo Maruni pszet oczkami to byu jednakofosz kuaczeq a nie kaszeleq. Marunia jeszt ot tej pory czójna.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

[poprzednia][następna]