Skarpecia, Niunia, PusiaKlusia, Kelsi i Fajans

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 22, 2011 10:52 Re: Moja Skarpetka ;)

spookyaga pisze:Bo Peciucha qpkę w nocy zrobiła do kuwety i już brzydziła się i siu zrobić :twisted:

Ja też tak mam. :oops: Jak jedno już W, to drugie gdzieś obok kuwety. No co ja bede do brudnej wchodzil? :mrgreen:

I witam się w wątku ja - kociasty Kitek z psiulem Rexem :)

Aha, no i z Duża :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw wrz 22, 2011 10:56 Re: Moja Skarpetka ;)

Caragh pisze:
spookyaga pisze:Bo Peciucha qpkę w nocy zrobiła do kuwety i już brzydziła się i siu zrobić :twisted:

Ja też tak mam. :oops: Jak jedno już W, to drugie gdzieś obok kuwety. No co ja bede do brudnej wchodzil? :mrgreen:

I witam się w wątku ja - kociasty Kitek z psiulem Rexem :)

Aha, no i z Duża :mrgreen:

Witajcie Duża, Kitku i Rexie, za psami nie przepadam, zawsze się ich bałam chociaż nic mi nie robiły, ale tak głośno szczekają uhh!
A Duża moja mi teraz dosypała żwirku i zdjęła taką śmieszną pokrywkę, mam więcej miejsca do kopania, tylko potem mnóstwo żwirku dookoła! Ale muszę zakopać, coby nie pachniało :kotek:
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Od: Pt wrz 07, 2007 20:48

Post » Czw wrz 22, 2011 11:14 Re: Moja Skarpetka ;)

Slusznie Skarpeciu! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw wrz 22, 2011 11:25 Re: Moja Skarpetka ;)

Ja na szczęście psy lubię :) I moje szczęście, że Rex mnie polubił :D
Bo wiesz Skarpeciu, ja miałem być tymczasem tylko. Rex już z Duża mieszka ponad 12 lat. Ale on kochany jest, jak przyjechałem, jednym ślepkiem popatrzał i już :) Mieszkam z nimi 2 lata i nie było problemów :)
K.
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw wrz 22, 2011 11:32 Re: Moja Skarpetka ;)

Caragh pisze:Ja na szczęście psy lubię :) I moje szczęście, że Rex mnie polubił :D
Bo wiesz Skarpeciu, ja miałem być tymczasem tylko. Rex już z Duża mieszka ponad 12 lat. Ale on kochany jest, jak przyjechałem, jednym ślepkiem popatrzał i już :) Mieszkam z nimi 2 lata i nie było problemów :)
K.

Zanim się wprowadziłam do nowego mieszkania, też zawsze były psy, ale mimo że nic mi nie robiły, to i tak ich się bałam, takie inne są i śmierdzi im z pyszczka, no i nie wiedzą co to kuweta, a fe!
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Post » Czw wrz 22, 2011 11:36 Re: Moja Skarpetka ;)

spookyaga pisze:Zanim się wprowadziłam do nowego mieszkania, też zawsze były psy, ale mimo że nic mi nie robiły, to i tak ich się bałam, takie inne są i śmierdzi im z pyszczka, no i nie wiedzą co to kuweta, a fe!

No nie każdy musi lubieć :D Ale mnie się dzięki temu udało domek znaleźć :D
Najlepsze to mają ogony :mrgreen: Tak fajnie się na nie poluje, jak pies siedzi :mrgreen:

A tak w ogóle, to piękna jesteś Skarpetko :D

K.

edit: My tak wygładamy razem :)
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw wrz 22, 2011 11:43 przez Caragh, łącznie edytowano 1 raz
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw wrz 22, 2011 11:43 Re: Moja Skarpetka ;)

Caragh pisze:
spookyaga pisze:Zanim się wprowadziłam do nowego mieszkania, też zawsze były psy, ale mimo że nic mi nie robiły, to i tak ich się bałam, takie inne są i śmierdzi im z pyszczka, no i nie wiedzą co to kuweta, a fe!

No nie każdy musi lubieć :D Ale mnie się dzięki temu udało domek znaleźć :D
Najlepsze to mają ogony :mrgreen: Tak fajnie się na nie poluje, jak pies siedzi :mrgreen:

A tak w ogóle, to piękna jesteś Skarpetko :D

K.

Naprawdę? Dziękuję :oops:
A tak nieskromnie mówiąc, to wszystkie koty są piękne 8)
Mój tatuś też był czarnulkiem :1luvu:
Obrazek

spookyaga

Post » Czw wrz 22, 2011 11:46 Re: Moja Skarpetka ;)

spookyaga pisze:Naprawdę? Dziękuję :oops:

Pewnie! Bardzo piękna :D

No tak wszystkie, chociaż dla mnie, to kotki są dużo piękniejsze niż kocurki :mrgreen:
W poście powyżej dodałem nasze zdjęcie :oops:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw wrz 22, 2011 11:51 Re: Moja Skarpetka ;)

Caragh pisze:
spookyaga pisze:Naprawdę? Dziękuję :oops:

Pewnie! Bardzo piękna :D

No tak wszystkie, chociaż dla mnie, to kotki są dużo piękniejsze niż kocurki :mrgreen:
W poście powyżej dodałem nasze zdjęcie :oops:

Dziękuję :oops: Duża mi ciągle mówi "moja piękna" ale ona tak do wszystkich kotów mówi :mrgreen:
Ty też masz krawacik czy cały czarny jesteś? Bo jakbyś miał krawacik, to byś był jak mój tatuś :mrgreen:
Obrazek

spookyaga

Post » Czw wrz 22, 2011 11:53 Re: Moja Skarpetka ;)

spookyaga pisze:Dziękuję :oops: Duża mi ciągle mówi "moja piękna" ale ona tak do wszystkich kotów mówi :mrgreen:
Ty też masz krawacik czy cały czarny jesteś? Bo jakbyś miał krawacik, to byś był jak mój tatuś :mrgreen:

Nie, ja caly czarny jestem. Mam z 5 białych włosków tak na samym końcu brzuszka, prawie pod ogonem :oops:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw wrz 22, 2011 11:53 Re: Moja Skarpetka ;)

Jak sie niebiesko zrobilo.. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw wrz 22, 2011 11:54 Re: Moja Skarpetka ;)

Caragh pisze:
spookyaga pisze:Dziękuję :oops: Duża mi ciągle mówi "moja piękna" ale ona tak do wszystkich kotów mówi :mrgreen:

Nie, ja caly czarny jestem. Mam z 5 białych włosków tak na samym końcu brzuszka, prawie pod ogonem :oops:

Kot wyzwolony! :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw wrz 22, 2011 12:15 Re: Moja Skarpetka ;)

spookyaga pisze:Witaj Kropciu! Jak ci mija dzień? Ja z rana zostałam wypieszczona przez moją Dużą, ale jej Duży spał i choć podchodziłam to nie głaskał :kotek:

Mnie obydwoje wygłaskali i poszli sobie, mówia że do pracy ale kto ich tam wie. Jedno wróci dziś a drugie to dopiero jutro :(

Iskropka

Od: Pt lis 30, 2007 21:11

Post » Czw wrz 22, 2011 12:21 Re: Moja Skarpetka ;)

Iskropka pisze:
spookyaga pisze:Witaj Kropciu! Jak ci mija dzień? Ja z rana zostałam wypieszczona przez moją Dużą, ale jej Duży spał i choć podchodziłam to nie głaskał :kotek:

Mnie obydwoje wygłaskali i poszli sobie, mówia że do pracy ale kto ich tam wie. Jedno wróci dziś a drugie to dopiero jutro :(

Bidulko, do mnie zawsze wracają codziennie wieczorem, Duża zawsze się ze mną przywita (ja już oczywiście jak idą klatką i słyszę to siedzę pod drzwiami) Czasem to mi się wydaje, że Duży to po prostu zazdrosny o mnie jest
Obrazek

spookyaga

Post » Czw wrz 22, 2011 13:17 Re: Moja Skarpetka ;)

Może i ja sie przywitam - jestem Garfield i mam siostre Skarpetkę, mieszka na wsi.
Obrazek
Ja (ten rudy) co prawda juz troszkę urosłem od tego zdjęcia ale Duża gdzieś posiała zdjęcia na kompie.
Mogę sie za to pokazać na zdjęciu z początku wrzesnia z wczasów jeszcze tylko mam na sobie jakies homonto :evil:
Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]