Rysiek...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
urwiniu pisze:Eh, w ogóle koty górą ! Dziś ja pokazałem Dużej jak to jest zadzierać z TygRyszardem. Wpuściła obcego chłopa do domu i ten chodził i jakimś urządzeniem pikał, a ja nie lubię mężczyzn, boję się ich. W związku z tym postanowiłem wyrazić swój protest, sikając na prześcieradło, o. A jak Duża weszła do pokoju i pociągnęła nosem to zaczęła węszyć zupełnie jak blondyn, no mówię wam. Nawet na czworakach z nosem przy dywanie łaziła ha ha, a ja leżałem na swojej podusi i memłałem zabawkę jakby nigdy nic. Przeciwko obcym chłopom protestuję!!!
TygRyszard Mściwie Protestujący
Ale Ty jesteś dzielny, TygRyszardzie! Nasza duża też czasem węszy po kątach. Czemu się boisz mężczyzn, zrobił Ci ktoś coś złego?
Fasolka (ja się boję wszystkich obcych)
MalgWroclaw pisze:urwiniu pisze:Eh, w ogóle koty górą ! Dziś ja pokazałem Dużej jak to jest zadzierać z TygRyszardem. Wpuściła obcego chłopa do domu i ten chodził i jakimś urządzeniem pikał, a ja nie lubię mężczyzn, boję się ich. W związku z tym postanowiłem wyrazić swój protest, sikając na prześcieradło, o. A jak Duża weszła do pokoju i pociągnęła nosem to zaczęła węszyć zupełnie jak blondyn, no mówię wam. Nawet na czworakach z nosem przy dywanie łaziła ha ha, a ja leżałem na swojej podusi i memłałem zabawkę jakby nigdy nic. Przeciwko obcym chłopom protestuję!!!
Ale Ty jesteś dzielny, TygRyszardzie! Nasza duża też czasem węszy po kątach. Czemu się boisz mężczyzn, zrobił Ci ktoś coś złego?
bozena640 pisze:MalgWroclaw pisze:urwiniu pisze:Eh, w ogóle koty górą ! Dziś ja pokazałem Dużej jak to jest zadzierać z TygRyszardem. Wpuściła obcego chłopa do domu i ten chodził i jakimś urządzeniem pikał, a ja nie lubię mężczyzn, boję się ich. W związku z tym postanowiłem wyrazić swój protest, sikając na prześcieradło, o. A jak Duża weszła do pokoju i pociągnęła nosem to zaczęła węszyć zupełnie jak blondyn, no mówię wam. Nawet na czworakach z nosem przy dywanie łaziła ha ha, a ja leżałem na swojej podusi i memłałem zabawkę jakby nigdy nic. Przeciwko obcym chłopom protestuję!!!
Też się boję obcych i wystrzałów z petard, ale Duża ciągle mi tłumaczy że w domku mi nic nie groziSama nie wiem co mam myśleć o tym
Teraz profilaktycznie warczę na obcych a Duża się śmieje że ze mnie kot obronny
Gabrynia
MaryLux pisze:Tu: viewtopic.php?f=1&t=121271 napisałam wierszyki i zapraszam do lektury
Inka
kokocha pisze:Bardzo fajny i ciekawy wątekbędę do niego zaglądać
urwiniu pisze:No ale my koty grzeczne jesteśmy i zabawkami się bawimy a nie wypruwamy im flaki, prawda?
urwiniu pisze:MaryLux pisze:Tu: viewtopic.php?f=1&t=121271 napisałam wierszyki i zapraszam do lektury
Inka
No dobra przyznam się ja już czytałem i zagladam regularnie od jakiegoś czasuNo ale to chyba wstyd, żeby facet poezję wciągał, czy nie? Bo jeszcze ciszej dodam podobają mi się
TygRyszardzik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 76 gości