Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - nasza codzienność :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 25, 2010 6:22 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Trzymam kciuki cały czas.
Zapalę swiatełko by mu oświetliło droge do domu!
I ty to zrób.
Jak moja Burasia zaginęła to strasznie płakałam.Szłam w miejsce jej dokarmiania i darłam ryja licząc,ze usłyszy. Wyglądałam jak upiór z cięgle czerwonymi oczami i wiele osób nie spuszczało ze mnei wzroku jak jechałam autobusem na jaj poszukiwania.

Uważam,ze powinniscie szczególnie kłaść nacisk na karmicieli i piwnice. Kot szybko się przemieszcza,więc możliwe że an działce ma jakąś meliną.Zapytaj gdzie koty nocuja.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw lis 25, 2010 7:09 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Nurmi-dzisiaj są i moje imieniny-więc życzę sobie i Tobie,aby los dał nam prezent-prezent w postaci Gucia-zdrowego i stęsknionego!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lis 25, 2010 8:14 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Kasiu w dniu twoich imienin,życzę Ci aby twoje marzenia jak najszybciej się spełniły,żeby Gutek zrobił Ci najpiękniejszy prezent i wrócił najlepiej zaraz :1luvu: :cat3: :1luvu:

Do :kotek: -Gutek nie wygłupiaj się i wracaj,dzisiaj twoja pancia ma imieniny.i czeka na ciebie.Wrrraaacaj :!:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Czw lis 25, 2010 8:44 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

a taką miałam nadzieję zaglądając tu dzisiaj..... :( - myślałam, że mróz i pierwszy śnieg wywabią go jednak gdzieś w nocy z kryjówki i wyjdzie szukać domu...

Kasiu - najpiękniejszego prezentu imieninowego Ci życzę!!!! tego, co wiesz.......... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lis 25, 2010 13:32 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Dziękuję za życzenia :1luvu:
Poszukiwań ciąg dalszy - idziemy plakatować i pytać, pytać, pytać.
Gucio, Twoja Pancia ma dziś imieniny, nie chcesz zrobić jej prezentu i się objawić? No proszę maluchu... zrób to, przytulę mocno, będzie Ci ciepło, zrobimy Ci nawet imprezę, tylko się pokaż....
I podpowiedz GDZIE Cię szukać?
I bądź silny, my się nie poddajemy! Choć wiele osób w koło mówi - nie znajdzie się już.... Jak to nie?? ZNAJDZIE!!!! Trzeba szukać i czekać ...
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Czw lis 25, 2010 18:10 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

nic ;(
nie wiem, co jeszcze robić, co mogę zrobić....
trochę dopada mnie rezygnacja i myśl, że teraz już czas czekać, aż ktos się odezwie z ogłoszenia... a ogłoszeń powieszonych z 700, nie tylko na Sadybie, ale równiez w bliższej i dalszej okolicy...
ale wierzę, że malec mój najdroższy znajdzie się, tylko idzie zima mrozy, a ja nie wiem, jak mam go już szukać...
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Post » Czw lis 25, 2010 18:29 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Nurmi spróbuj obdzwonić jeszcze lecznice całodobowe,które mają szpitaliki dla zwierząt tam również są zwierzaki,które przynoszą osoby prywatne z wypadków lub chore.W całej warszawie nie jest ich aż tak dużo
żeby tego nie zrobić.Gucio mógł iść w zupełnie innym kierunku i może ktoś go zabrał z innej dzielnicy.Na powstańców Śląskich jest taka lecznica ze szpitalem i tam również są zwierzaki niczyje,które ktoś przyniósł.Spróbuj,może to coś da. :ok:
Obrazek

renatab

Post » Czw lis 25, 2010 19:23 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Renatko, obdzwonione.. nic ;(
nie wiem, rozpłynął się?Tak bardzo za nim tęsknię... pamiętam, jak wyrywałam mu mleczne kły
;(
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mój mały diabełek tasmański ;(
gdzieś jest, tylko gdzie?
a najgorsze, że nikt nie dzwoni z ogłoszeń... naprawdę, czasem mam wrażenie, że miałam kota, ale to był tylko sen, że mi się wydawało.... :(

nurmi

Post » Czw lis 25, 2010 20:27 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Może jest gdzieś zamknięty. Niedawno na forum był taki przypadek. Kot wrócił wychudzony po 2 tygodniach. Dlatego trzeba codziennie bywać w miejscu zaginięcia.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pt lis 26, 2010 10:03 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Bywamy... codziennie na miejscu zaginięcia. I nic, dalej nic, a dziś w nocy ma być -4 ;(

nurmi

Post » Pt lis 26, 2010 10:35 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

beczę....
moje maleństwo takie kochane, charakterystyczne i nikt nie widział?
rozpłynęło się w nicości?
najsmutniej mi jest, gdy pomyślę, że ktos mógł Gucia znaleźć i wziąć do domu i nie chcieć oddać.. to taki przytulaśny kochany kotek, od 5 tygodnia życia przebywał z człowiekiem.....
;(

nurmi

Post » Pt lis 26, 2010 11:06 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Kasiu niedaleko Limanowskiego jest cmentarz,zaglądaliście tam?Mnóstwo kotów żyje na cmentarzach,są rozstawiane budki i karmicielki też tam przychodzą.
Cały czas o was myślę :(
Obrazek

renatab

Post » Pt lis 26, 2010 12:21 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

byliśmy :((((((((((
dziś mam dzień bez nadziei ;(

nurmi

Post » Pt lis 26, 2010 12:33 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Nawet nie wiem co napisać,żeby cię pocieszyć :( chyba się dzisiaj upiję....
Obrazek

renatab

Post » Pt lis 26, 2010 14:00 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Przydałaby się pomoc.Chociażby w rozklejaniu ogłoszeń.
Nurmi, szukaliśmy ( m.in ja) rudego Maciusia, który zaginął na działkach.Było lato, a mimo wszystko było nam zimno,często padał deszcz, byliśmy zmęczeni i już straciliśmy nadzieję.Odnalazł się dokładnie po miesiącu od zaginięcia, ok.150 metrów dalej.Dodam,że jego Duża go nie szukała, pojechała na wczasy.Dzisiaj się też dowiedziałam,że oddała Maciusia.Ale to już osobna historia.
Jesteście wykończeni i fizycznie i psychicznie, ale nie przestawajcie szukać.
Warszawiacy, proszę, pomóżcie im, sami nie dają już rady.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia][następna]