b)

c) masz rację, prawie wszystkie mogą być do adopcji

d) toż myślałam o nieco dalszej przyszłości. mówię, że w tym tygodniu to i ja nie mam czasu nawet się w moją tłustą d. podrapać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Mam dwa.......choć czasem brakuje mi takiego bardziej przytulastego niż te które mam
![]()
Wielbłądzio pisze:bubor pisze:Mam dwa.......choć czasem brakuje mi takiego bardziej przytulastego niż te które mam
![]()
I to jest o co najmniej drugie dwa za mało
bubor pisze:Wielbłądzio pisze:bubor pisze:Mam dwa.......choć czasem brakuje mi takiego bardziej przytulastego niż te które mam
![]()
I to jest o co najmniej drugie dwa za mało
Tego się nie da wykluczyć Wielbłądziu![]()
Wielbłądzio pisze:Leżę w łóżku - Tulec przychodzi i się tuli. Śpię - Tulec śpi mi na samej głowie, identycznie jak dotąd Buśka. Chodzę po domu - Tulec chodzi mi przy nodze i gada. Stanę albo usiądę - Tulec liże mi stopy.
I komu ja mam ją oddać...?
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Leżę w łóżku - Tulec przychodzi i się tuli. Śpię - Tulec śpi mi na samej głowie, identycznie jak dotąd Buśka. Chodzę po domu - Tulec chodzi mi przy nodze i gada. Stanę albo usiądę - Tulec liże mi stopy.
BUBOROWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja już nie żartuję.
Wielbłądzio pisze:Leżę w łóżku - Tulec przychodzi i się tuli. Śpię - Tulec śpi mi na samej głowie, identycznie jak dotąd Buśka. Chodzę po domu - Tulec chodzi mi przy nodze i gada. Stanę albo usiądę - Tulec liże mi stopy.
AgaPap pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:I komu ja mam ją oddać...?
BUBOROWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja już nie żartuję.
Popieram
bubor pisze:choć czasem brakuje mi takiego bardziej przytulastego niż te które mam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot], Nul i 37 gości