Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 30, 2010 21:32 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

a) Lili też pięknie mruczy, nad nim też się zastanów :mrgreen:
b) :roll: :roll: :strach: :oops: ???
c) masz rację, prawie wszystkie mogą być do adopcji :twisted: nie pozwolę sobie odebrać w zasadzie tylko Królewny, Żabota i Głuptynia :1luvu:
d) toż myślałam o nieco dalszej przyszłości. mówię, że w tym tygodniu to i ja nie mam czasu nawet się w moją tłustą d. podrapać :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sie 30, 2010 21:40 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Ja tak miałem w ubiegłym tygodniu :roll:................

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon sie 30, 2010 21:43 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Ale Ty przynajmniej nie masz w domu 12 ogonów :strach:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon sie 30, 2010 21:50 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Mam dwa :roll: .......choć czasem brakuje mi takiego bardziej przytulastego niż te które mam :roll:

bubor

Post » Pon sie 30, 2010 21:55 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

bubor pisze:Mam dwa :roll: .......choć czasem brakuje mi takiego bardziej przytulastego niż te które mam :roll:

I to jest o co najmniej drugie dwa za mało :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pon sie 30, 2010 21:58 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:Mam dwa :roll: .......choć czasem brakuje mi takiego bardziej przytulastego niż te które mam :roll:

Tego się nie da wykluczyć Wielbłądziu :roll:

bubor

Post » Pon sie 30, 2010 22:03 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:

Tego się nie da wykluczyć Wielbłądziu :roll:

To na co jeszcze czekasz :twisted: ?

A wiecie, że Totinek umie cichutko mruczeć i z radości wystawiać koniec jęzorka :D ?

Wielbłądzio

Post » Pon sie 30, 2010 22:15 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Kropusi też czasami wystaje z pysia koniec języczka :1luvu:

bubor

Post » Wto sie 31, 2010 8:00 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Leżę w łóżku - Tulec przychodzi i się tuli. Śpię - Tulec śpi mi na samej głowie, identycznie jak dotąd Buśka. Chodzę po domu - Tulec chodzi mi przy nodze i gada. Stanę albo usiądę - Tulec liże mi stopy.

I komu ja mam ją oddać :crying: ...?

Wielbłądzio

Post » Wto sie 31, 2010 10:01 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Wielbłądzio pisze:Leżę w łóżku - Tulec przychodzi i się tuli. Śpię - Tulec śpi mi na samej głowie, identycznie jak dotąd Buśka. Chodzę po domu - Tulec chodzi mi przy nodze i gada. Stanę albo usiądę - Tulec liże mi stopy.

BUBOROWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja już nie żartuję.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto sie 31, 2010 10:02 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Leżę w łóżku - Tulec przychodzi i się tuli. Śpię - Tulec śpi mi na samej głowie, identycznie jak dotąd Buśka. Chodzę po domu - Tulec chodzi mi przy nodze i gada. Stanę albo usiądę - Tulec liże mi stopy.

Ja już nie żartuję.

Popieram :!:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto sie 31, 2010 10:09 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Dziękuję za zachwyty nad dzieciami :oops:
Ogryzek na tym zdjęciu jeszcze pełnojajeczny :twisted:

Mam ten problem z małą Szelmą... W weekend w nocy spała mi na głowie i traktorek, traktorek, baranek, traktorek, traktorek, zmiana miejsca na szyję, czyli łaskotanie wąsami, traktorek, traktorek... a ja próbuję usnąć z głupim bananem na twarzy i gęsią skórką.... rano taka pobudka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Żaden z moich rezydentów tak się nie zachowywał :crying: Pestka bezgłośnie mruczy (raczej wibruje), Ogryzek jak już się zadomowił u nas to przestał w ogóle mruczeć :crying:
A jak się ktoś spyta "co zrobicie z tym znalezionym kociakiem?" to TZ bez wahania - "zostaje!" Nie da rady robić za DT...

AgaPap pisze:
Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:I komu ja mam ją oddać :crying: ...?

Ja już nie żartuję.

Popieram :!:

Hmmm.... Trzy głosy "ZA", sprzeciwu nie widać :mrgreen:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto sie 31, 2010 10:17 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

To teraz czekamy na bubora :twisted:

Moja opinia w tej kwestii jest od dawna oczywista.

Słuchajcie, ja też nie żartuję. Niech ją ode mnie weźmie ktoś PEWNY z forum, bo inaczej za siebie nie ręczę :crying:

Wielbłądzio

Post » Wto sie 31, 2010 10:44 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

bubor pisze:choć czasem brakuje mi takiego bardziej przytulastego niż te które mam :roll:

Sam widzisz Pawełku 8), a u Kasi koteczka w sam raz dla Ciebie :ok:
Pomijając nagonki i naciski ;), ale może jednak przemyśl sprawę 8) , fajnie jest być tym kimś PEWNYM i wartym zaufania 8)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto sie 31, 2010 16:26 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Gdy jakiś czas temu miałem okazję widzieć na żywo Tulca - strachulca to zamiast starać się okazać swe zalety chował się po kątach 8) , w sumie nie ma mu się co dziwić - też bym umykał widząc sunącego ku mnie wieloryba :mrgreen: .

bubor

[poprzednia][następna]