Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:
To po co namawiałaś moją Dużą, żeby i na wieczory neta wzięła?
MaryLux pisze:goodfriend pisze:Raz tego specyfiku spróbowałam i nigdy więcej... Teraz na sam zapach robi mi się niedobrze... A ostatnio jak był chory i łamiącym głosem prosił o mleko z miodem i masłem myślałam, że puszczę pawia ale zrobiłam... Wypić kazałam w wannie z gorącą wodą...
Kochająca żona...
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:Raz tego specyfiku spróbowałam i nigdy więcej... Teraz na sam zapach robi mi się niedobrze... A ostatnio jak był chory i łamiącym głosem prosił o mleko z miodem i masłem myślałam, że puszczę pawia ale zrobiłam... Wypić kazałam w wannie z gorącą wodą...
Kochająca żona...
Mi mój tż kiedyś to zrobił,tylko od razu nie powiedział co to jest,jak go spytałam co to za dziwny smak.Dopiero z jakieś pół godziny później po wypiciu
Avian pisze:Bry
Ja lubię Inkę, zbożówkę zresztą też
Mój ojciec codziennie jak tylko pamiętam na kolację pije czarną Inkę![]()
Zapach ma specyficzny, to fakt
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
To po co namawiałaś moją Dużą, żeby i na wieczory neta wzięła?
MMMrrraaauuu,żebyśmy z Moją Dużą z Wami se pisały,mmmrrraaauuu
Nadrobimy czytanko,mmmrrraaauuu
Avian pisze:Bry
kociczka39 pisze:Avian pisze:Bry
A ja teraz się przerzuciłam na rozpuszczalną,bo zwykła mi zupełnie nie wchodzi.U nas w szkole to też mleko dawali,ale było nawet nawet.Kiedyś Inkę też dali,ale jak zobaczyli,że nikt prawie tego nie pije to se odpuścili.
goodfriend pisze: Nasza Duża mówi coś o tatuażu z kotem... Rany kolejny kot w domu![]()
TiR zdezorientowani
goodfriend pisze: No właśnie nie wiemy.. Dziwne są te duże![]()
TiR
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 34 gości