Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
catawba pisze:sweet-a pisze:Avian pisze:Bry grzeczne koteczki
Z kuwetki skorzysta, jak w brzuszku coś będzie - na razie wszystko wypawikowała
ale nawet nie wiem czy sio było, bo od wczoraj jedno w kuwecie było ale nie wiem której, Tysia wczoraj dużo w piwnicy siedziała i z tamtej kuwety korzystała, no i kurcze nie wiem której to jest
jest problem, jak się ma za dużo kotów co?
sweet-a pisze:a w ogóle to witam Was kobietki
Paulaaa pisze:Duża próbowała mi to podać strzykawką widać po jej rączkach i twarzynawet mnie nią nie zdążyła dotknąć
![]()
sweet-a pisze:Paulaaa pisze:Duża próbowała mi to podać strzykawką widać po jej rączkach i twarzynawet mnie nią nie zdążyła dotknąć
![]()
Musia też się broni ale co tam, jak na nią usiądę to nie ma szans![]()
a Tyśka to bardzo lubi pić ze strzykawki, np. sama sie domaga żebym jej dala od czasu do czasu wodę ze strzykawki
Paulaaa pisze:sweet-a pisze:Paulaaa pisze:Duża próbowała mi to podać strzykawką widać po jej rączkach i twarzynawet mnie nią nie zdążyła dotknąć
![]()
a Tyśka to bardzo lubi pić ze strzykawki, np. sama sie domaga żebym jej dala od czasu do czasu wodę ze strzykawki
odpuściłam mu wczoraj, rude z wielkim smakiem to wypiło
sweet-a pisze:Paulaaa pisze:sweet-a pisze:Paulaaa pisze:Duża próbowała mi to podać strzykawką widać po jej rączkach i twarzynawet mnie nią nie zdążyła dotknąć
![]()
odpuściłam mu wczoraj, rude z wielkim smakiem to wypiło
a coś się dzieje czy tylko tak profilaktycznie....
ktoś tu mówił że na bieżąco będzie informował mimo braku wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 81 gości