Będzie burza. Z piorunami. Ze ścianą deszczu. Idę myć okna.
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Nadal susza. Ale teraz niech się burza wstrzyma do 20.
Edit: najbliższa burza o jakieś 100 km na wschód od Wrocka. A kysz!
https://new.siemens.com/global/de/produ ... blids.html

czitka pisze:Burza była, ale kiepska. Pogrzmiało z oddali kilka razy, popadało pięć minut i duchota tylko po tym została. Ale zaraz jak wszystko ucichło zadzwoniła do mnie MaryLux z informacją, że w okolicy Damrota dwa wielkie drzewa wichura wyrwała z korzeniami! A dzieli nas tylko Odra, to mniej więcej ta sama część Wrocławia. Podobno trwało to moment
.
Jutro już czysto na niebie ma być, czyli nici z burzy i ochłodzenia.
Koty natomiast zaliczyły totalną padaczkę. Takie porozrzucane w trawach i na tarasie zwłoki.
Wiecie co? Pasio przestał baleronić!
czitka pisze:Burza była, ale kiepska. Pogrzmiało z oddali kilka razy, popadało pięć minut i duchota tylko po tym została. Ale zaraz jak wszystko ucichło zadzwoniła do mnie MaryLux z informacją, że w okolicy Damrota dwa wielkie drzewa wichura wyrwała z korzeniami! A dzieli nas tylko Odra, to mniej więcej ta sama część Wrocławia. Podobno trwało to moment
.
Jutro już czysto na niebie ma być, czyli nici z burzy i ochłodzenia.
Koty natomiast zaliczyły totalną padaczkę. Takie porozrzucane w trawach i na tarasie zwłoki.
Wiecie co? Pasio przestał baleronić!

! Nic się nie martw, nie wiem dlaczego nie baleroni, ale chyba zeszczuplał troszkę i myje się bardziej normalnie a nie na plecach leżąc, aczkolwiek balerony występowały też luzem
, ale to ten wirus albo wina Tuska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 17 gości