Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znuw

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 17, 2012 7:27 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

Czy furora to coś jak siuranie na łóżko??
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Czw maja 17, 2012 10:31 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

Witamy się :)
Burza była i necik zabrała i byliśmy odcięci od tak pasjonujących raportów...Straszne przeciwności losu... Duża powiedziała, że powinna się prawie na Kasię obrazić bo była u cioci Dokoty i nie pisała na forum o tym... Duża mówi, że też by nas wzięła i byśmy wszyscy i Kasię i Wodza poznali a tak to ooooooo...
Duża mówi, że furora to jest jak się nasióra na nowe ciuszki naszykowane na wielkie wyjście Dużych...Czy jakoś tak :mrgreen:
Rambuś - Agent 8)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

Post » Czw maja 17, 2012 10:54 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

To myśmy jeszcze nie zrobili furory nigdy martfi się Menaszka.
A u nas w domu zimno i śpimy od rana
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw maja 17, 2012 14:08 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

hmm. Duży mówi że oni nie mają nowych ciuszków i wielkich wyjść.. w związku z tym nie zrobimy furory.. :?
kap.klops.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Czw maja 17, 2012 19:08 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

Moja Dórza tesz ni ma nowyh ciószkuf

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt maja 18, 2012 18:33 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

No nasza kupiła sobie spodnie takie jak to mówi "ciążowe" ale Duży się śmieje, że to spodnie z golfem i ja nasiórałem żeby oznaczyć nowy zakup, że mi się podoba.. Ale Duża wcale szczęśliwa nie była...
Agent Rambo 8)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Sob maja 19, 2012 13:45 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

goodfriend pisze:No nasza kupiła sobie spodnie takie jak to mówi "ciążowe" ale Duży się śmieje, że to spodnie z golfem i ja nasiórałem żeby oznaczyć nowy zakup, że mi się podoba.. Ale Duża wcale szczęśliwa nie była...
Agent Rambo 8)

Agent Rambo postąpił słusznie!
Inka

MaryLux

Post » Nie maja 20, 2012 13:22 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

MaryLux pisze:
goodfriend pisze:No nasza kupiła sobie spodnie takie jak to mówi "ciążowe" ale Duży się śmieje, że to spodnie z golfem i ja nasiórałem żeby oznaczyć nowy zakup, że mi się podoba.. Ale Duża wcale szczęśliwa nie była...
Agent Rambo 8)

Agent Rambo postąpił słusznie!
Inka

Dobrze, że jest ktoś kto mnie rozumie..
Duża tylko marudziła coś o chowaniu wszystkiego do szafek itp.. A ja chciałem tylko pokazać, że mi się podoba :roll:
A. Rambo 8)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Pon maja 21, 2012 7:18 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

Nasza Duża też hyba będzie kupować niedłógo spodnie z golfem. Ciekawe, czy nam sie spodobają...
Menaszka

seidhee

Post » Pon maja 21, 2012 9:48 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

seidhee pisze:Nasza Duża też hyba będzie kupować niedłógo spodnie z golfem. Ciekawe, czy nam sie spodobają...
Menaszka

Stefcia fórory nie robi ino pod wannę a Kasia muwi rzeby napiszac o szpodniah ż golfem rze Stefcia ma napiszać rze kasia bózie całóje i Stefcia też

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pon maja 21, 2012 17:41 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

A jak wyglondajom szpodnie ż golfem?
Inka

MaryLux

Post » Wto maja 22, 2012 9:26 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

Tak jak bluska z golfem tylko rze spodnie.
Menaszka wyjaśniająca

seidhee

Post » Wto maja 22, 2012 16:26 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

CatherineTheGreat pisze:
seidhee pisze:Nasza Duża też hyba będzie kupować niedłógo spodnie z golfem. Ciekawe, czy nam sie spodobają...
Menaszka

Stefcia fórory nie robi ino pod wannę a Kasia muwi rzeby napiszac o szpodniah ż golfem rze Stefcia ma napiszać rze kasia bózie całóje i Stefcia też

Dórza muwi rze siem asz zaczerweniła i rze dziekuje :)
Aaaa i Dórza muwi rze szpodnie z golfem szą niezastompione i cieszy siem rze kupiła i dłógie i krutkie od rasu... Aaaa i Menaszko powiec Dórzej sfojej rze nasza Dórza poleca tesz poduszkę w kształcie literki C... My tesz polecamy bo códownie siem w tym ułorzyć jak już Dórza siem wyśpi.. Ciągle nam tłómaczy rze to nie dla nasz ale wiadomo.. Wszystko co w domku to nasze..Kocie :mrgreen:
Aszpirant Figarek :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Śro maja 23, 2012 9:37 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

Podószke też kupi ale narazie niepotrzebna bo dobrze śpi. Tak dobrze, rze my ją rano musimy budzić.
A Menaszka dziś udawała że wcale niedrapała pokrowca ale pazurek jeden zaczepił się i niehciał odczepić i Durza sie śmiała rze Menaszka zdemaskowana.
Menaszka

seidhee

Post » Śro maja 23, 2012 9:47 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znu

Menaszka po prostu chciała sprawdzić o co tyle krzyku i o co chodzi z drapaniem.. Akurat na tym działaniu zwiadowczo - rozpoznawczym została niechlubnie przyłapana...
Agent Rambo 8)
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

[poprzednia][następna]