Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Pięknie, kurcze, pięknie (PKP). Zasnęłaś przy gościu.....![]()
![]()
A on kuwety wysprzątał
.
![]()
![]()
Monika pisze:Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Pięknie, kurcze, pięknie (PKP). Zasnęłaś przy gościu.....![]()
![]()
A on kuwety wysprzątał
.
![]()
![]()
cudne po prostu![]()
![]()
![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:![]()
![]()
![]()
Bo to jest cały mój Piotruś. Facet, który nadaje się chyba, bo nie pod każdym względem mam co do tego poempiryczną pewnośćdo wszystkiego
![]()
I nawet jest wege...
Ale nasza znajomość jest dla mnie zbyt cenna, żeby niechcący spitolić ją przez niepotrzebne próby.
Wielbłądzio pisze:Kuwetę na razie tylko obwąchiwał. Z wyrazem wielkiej koncentracji na pyszczku, więc mam nadzieję, że załapał![]()
Bardziej martwi mnie to, że jak dotąd nie dał się namówić na nic do jedzenia... Najpierw dalam mu suche Sanabelle hair&skin, potem mokrą Shebę, w nocy spał ze mną w sypialni, gdzie stoi miseczka Busi z RC exigent - niczym nie był zainteresowany![]()
Spał w Businej pluszowej budce, stojącej tuż obok kaloryfera.
Na dzień niestety musiałam przenieśc go do dużego pokoju do Drani - po pierwsze dlatego, żeby nie stresować Królewny, a po drugie - najpierw jednak muszę mieć pewność, że będzie załatwiał się do kuwety![]()
Kocham go![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 160 gości