Ogrzej się Viola, troszkę , bo wiem , ze marzniesz , tak jak ja
vailet pisze: Bejbina kupsko czarne od wątróbki zrobiła no i d..ze spania,a rano lekarz.
Ale to przeciez normalne po wątróbce

Chociaż z drugiej strony ja kiedyś , niedawno , wpadłam w panikę - przez kilka dni pobolewał mnie żołądek, no nic dziwnego, pogoda wrzodowa. i w toalecie , na papierze krew, rany boskie , niedobrze mi sie zrobiło, zanim uświadomiłam sobie, że dzien wcześniej na obiad buraczki żarłam
Tak a propos żwirku - cały czas zastanawiałam się , jak Ty te kupska Bejbi oglądasz, ale po focie z kuwetą zrozumiałm
Gucio, jak walnie kupsztala, to tak go wytarza w bentonicie , ze nikt nic nie zauważy
Drewniany podobno rewelacyjny jest z tego względu, ze mozna go spuścić normalnie w klopie, a dobry - nie rozsypuje się na trocinki i nie przywiera do łapek. Sama nie stosowałam, nie ta półka
Używamy najtańszego bentonitu z Lidla, a Gucio tak zakopuje, że połowa ląduje na kafelkach, a urobek, wytarzany w bentonicie , i tak na wierzchu. Na szczęście on kupkuje rano, tak koło 9 i drugi raz po południu lub wieczorem. Kopie po kafelkach , po podłodze, po brzegach kuwety - hałas, jakby stado słoni przez busz się przedzierało