BooKotki. Zrobiło się "monochromatycznie" 1200gr Florka...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 09, 2012 11:36 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

No takie zasady to my sobie układamy a koty mają je w głębokim poważaniu :roll: :mrgreen:

Rude ramiące zasady śliczne :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon sty 09, 2012 11:42 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

Jak już pisałam, zakupiłam onegdaj na bazarku u passy jej twór własnoręczny puffę. Jak było widać na zdjęciu, puffa jest chętnie użytkowana. Tak samo przez Roderyka jak i przez Gąbisława, Fuff nadal się boi. Ponieważ puffa była jedna a chętnych dwóch szarpnęłam się i zakupiłam drugą puffę. Ale nadal użytkowana jest tylko jedna w danym czasie 8O Nie pojmuję kociej logiki, ni ząb...

A wczoraj Gąbik wysypał się puffki, w sumie to Roderyk go wysypał :roll: :

Obrazek
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon sty 09, 2012 11:56 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

Wysypanie w niczym mu nie przeszkadza :)
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon sty 09, 2012 12:02 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

Nie, nie, absolutnie.
Aczkolwiek zastygł tak na kilka minut i musiałam podejść go tyknąć bo się przestraszyłam, że coś mu się stało i nie może się ruszyć. A jemu chyba było tak wygodnie?!?!?!
Obrazek

Boo

Post » Pon sty 09, 2012 12:04 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

Haha, ja też tykam :ryk: .
Ale widać, że mu dobrze, bo taki uśmiechhnięty jest :)
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon sty 09, 2012 13:23 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

Gąbek rozwalił mi serce :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek
http://kociarnia.opole.pl
Ryan vel. Ptyś [*] - 16.09.2011r.
Koci wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=94811

DJ

Od: Śro lip 08, 2009 14:20

Post » Pon sty 09, 2012 13:33 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

No, przecież poprawiałm od razu tę ilość kotów, nie??
Jogi nigdy nie za dużo :mrgreen: , ale o jakich porządkach mówisz to nie mam pojęcia :roll:

Nie rozumiem też tych zasad - jakie jest uzasadnienie dla nieleżenia gdziekolwiek dla kota? Poza oczywiście miejscami zdecydowanie grążącymi śmiercią lub kalectwem :? . Co stół, gdzie by nie stał, i blat mają takiego w sobie coby przeszkadzało ? 8O
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon sty 09, 2012 16:27 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

To ogłoszenie co na poprzedniej stronie dałam... W Opolu też nie ma takiego kociaka? Bo we Wro piszą, że nie mają...
Swoja drogą - dlaczego akurat do 3-miesięcy? Później też jakiś czas jest mały :roll: . A co jak urośnie :?:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon sty 09, 2012 17:49 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

Ja też mam taką puffkę ale u nas na szczęście walki nie ma tzn. jest ale nie o puffkę tylko w ramach treningów boksersko-zapasowych. Na puffce sypia Oskar aka Osioł i koniec. Puszka jakoś ona nie interesuje zbytnio.
Co do tykania to też tykam zwłaszcza jak mówię coś wołam nawet tykam po raz pierwszy a Oskar nic a ja prawie zawał.. 8O
A co do tego typu ogłoszeń to jakoś nie ufam takim właśnie nie chce mi się wierzyć, że taka osoba wyczerpała wszystkie możliwości szukania kota dla siebie ( typu schroniska fundacje itp.) i takie ogłoszenie to już ostatnie co można zrobić.
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Pon sty 09, 2012 17:54 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

Dlaczego Gąbisław się był wysypał, a nie, za przeproszeniem, WYLAŁ...? :>

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw sty 19, 2012 9:37 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

Megana pisze:Dlaczego Gąbisław się był wysypał, a nie, za przeproszeniem, WYLAŁ...? :>

Puffy made by passa mają w sobie granulat styropianowy. I on jest bardzo, bardzo sypki ;) Jak Gąbiszcze zostało poniekąd zwleczone z puffy to jakoś mi się tak skojarzyło, że Roderyk wysypał Gąbka z puffki :mrgreen:

A tym czasem...

...na stronie Opolskiej Kociarni jest już wpis z instrukcją jak podarować 1% swojego podatku właśnie naszym, opolskim, schroniskowym kotom. Będziemy wdzięczni za każdy, najmniejszy procencik :mrgreen:

Jeśli ktoś może, prosimy o umieszczenie adnotacji w swoim podpisie:

1% Twojego podatku może uratować kota z Kociarni Miejskiego Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Opolu! POMÓŻ!

Kod: Zaznacz cały
[b][url=http://goo.gl/yiUbm]1% Twojego podatku może uratować kota z Kociarni Miejskiego Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Opolu! POMÓŻ![/url][/b]
Obrazek

Boo

Post » Śro lut 01, 2012 9:39 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

Zapraszam do licytacji niemowlęcych sweterków dla opolskich kociambrów viewtopic.php?f=20&t=138593

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Pon lut 20, 2012 9:33 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

Kochani, jako, że finanse były, są i będą główną bolączką Kociarni Schroniska Opole, zapraszam na dwa nowe bazarki z bardzo interesującymi fantami:

Kocie karteczki post-it z równie kocimi zaznacznikami do książek i innych oraz pinkowo-słitaśne post-it z Hello Kitty

Kocie miseczki ceramiczne. Śliczne, stabilne i praktyczne
Obrazek

Boo

Post » Pon lut 20, 2012 9:38 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

Put your hands up in the air!

Obrazek

;)
Obrazek

Boo

Post » Pon lut 20, 2012 9:44 Re: Koci dom u Boo. Fuffek Roderyk Gąbisław :) Toffik u mamy :)

Ostatnio chłopaki wzbogaciły się o super wypaśny, bardzo duży drapak do sufitu :) Może szału nie ma, ale korzystają ;)

Obrazek
Obrazek

Boo

[poprzednia][następna]