Alienor pisze:zawsze na początku pisze "CYCKI, CYCKI,CYCKI:
to tez pomysł -można by w tytule pisać w ten sposób
faceci by zauważyli ogłoszenie
Moderator: Estraven
Alienor pisze:zawsze na początku pisze "CYCKI, CYCKI,CYCKI:
Patmol pisze:Kałasznikow - duży, puchaty kot - tylko dla prawdziwego mężczyzny
Kot jest bardzo spokojny i kontaktowy, w szczególności w stosunku do mężczyzn, jednak potrafi również po męsku walnąć łapą i warknąć, bowiem nie lubi jak się go bez uprzedzenia i znienacka podnosi czy przenosi.
Smakuje mu surowe mięso.
Ma ok 3-4 lat. Wykastrowany.
kontakt smok@xxx.wp.pl
Nie nadaje się na kota wychodzącego.
Patmol pisze:Zależy co kto rozumie przez miłości i kochać. To pojęcia nieostre, bardzo różnie rozumiane. Dla mnie oznacza, bardzo upraszczając,że w trudnych sytuacjach interes tej kochanej osoby jest się w stanie przedłożyć przez własny. że się widzi potrzeby tej osoby, i robi rożne rzeczy /albo nie robi rożnych rzeczy ze względu na potrzeby tej osoby, niezależnie od własnych potrzeb i korzyści/pragnień.
Kot. Nie dla idiotów!Patmol pisze:Nie pokazuję parówek. Ale po pierwszym skoku jak Caillou dostanie parówkę/kawałek to jej zainteresowanie szkoleniem jest bardzo silne, a jak dostanie tylko smaczka to zainteresowanie szkoleniem maleje -to znaczy skoczy jeszcze -ale jak znowu dostanie smaczka, a nie kawałek parówki/sera to skacze coraz mniej entuzjastycznie. I mniej się skupia.
Chociaż ona chyba czuje , że mam parówki przy sobie -bo mam je wprawdzie w woreczku w kieszeni -ale ona ma dobry węch.
Użytkownicy przeglądający ten dział: marekdradom i 18 gości