Niki FeLV+ i PNN - nadal kocha życie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 30, 2013 22:39 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

Nikutko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob sie 31, 2013 9:53 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

Wczorajsze drzemki-przytulanki:

Obrazek

Obrazek Obrazek

Dziękujemy za kciuki :1luvu: przydadzą się.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Sob sie 31, 2013 10:09 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

i ja z całych sił trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob sie 31, 2013 10:59 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

Duszek686 pisze:i ja z całych sił trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:

ja również :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Sob sie 31, 2013 12:01 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

Wszystkie pisiokoty za Nikunie łapki trzymają :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob sie 31, 2013 14:59 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

Magnolia też (i ja, oczywiście) :ok: :ok: :ok:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Sob sie 31, 2013 16:01 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

Wasze kciuki się przydały - dzięki :1luvu:
Trochę mi ulżyło. Niki mocznik ma w normie, a kreatyninę 2,1 - trochę za dużo (podobnie było ostatnio). Miałam kilkanaście min. później zadzwonić po inne wyniki biochemii - spóźniłam się i lecznica była już zamknięta. W poniedziałek jadę do weta po leki i dowiem się więcej.
Na dziś wiem, że Niki ma zwapniałe nerki (dopytam w jakim stopniu). Wet mówił, że takie nerki są u starych kotów - i nie wiem czy stan Niki jest jak u starego kota, czy takie rzeczy dzieją się u starych kotów (a to już wiem).
Teraz będziemy dbać o to, by zapobiegać/zwalniać proces wapnienia Nikusiowych nerek. Co więcej - dowiem się.

Oczywiście będziemy też systematycznie robić USG, bo i wątrobę trzeba obserwować.
Jak dobrze wiedzieć na czym się stoi. Zawieszenie jest najgorszym stanem, wiele niewłaściwych (negatywnych) myśli wtedy przychodzi.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Sob sie 31, 2013 17:44 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

ha ,wiedziałam,ze będzie wszystko dobrze,Misia mi to wymrauczała włącznie z uwaleniem mi się na boku dzisiaj :mrgreen: :piwa:
Za dalsze wyniki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sie 31, 2013 17:58 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

Aż mnie zmroziło jak zaczęłam doczytywać :strach:
Najważniejsze, że wiadomo co jest i jak działać :ok: :ok: :ok: :ok:
Buziaki dla panny burani :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob sie 31, 2013 21:21 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

No to wielkie UFFF.
Najważniejsze,, ze wiadomo co robić dalej.
Śliczną Niki całuję w łebek :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Nie wrz 01, 2013 10:52 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

Walka Nikusi z FeLV pewnie w wielu miejscach zostawiła ślady (także w nerkach, które mogą mieć zwapnienia np. jako efekt przebytych stanów zapalnych) - przecież walka z aktywnym wirusem to był dla niej (i nie tylko dla niej) ogromny wysiłek. W każdym razie dobrze, że się i tak ładnie trzyma po tym, co przeszła. Oby jak najdłużej :ok: :ok: :ok:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Nie wrz 01, 2013 15:44 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

my tez trzymamy za zdrowie Nikusi :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie wrz 01, 2013 21:40 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

Wycałowałam i wymiziałam od wszystkich Nikuśkę - była szczęśliwa :)
Dzięki :1luvu: :1luvu:

Chciałam zrobić kilka zdjęć i potrzebowałam jasnego tła, Niki szybka wykorzystała okazję i zdewastowała mój warsztat. Dziwne, bo gdy ona ma być obiektem dla aparatu, wcale nie chce współpracować :twisted:

Co robisz?
Obrazek

No powiedz, co robisz?
Obrazek Obrazek

Ładna jestem? Podobam ci się?
Obrazek

Kooochaaasz mnieee...?
Obrazek

I moja zwykła - kochana burasia :1luvu:
Obrazek
Obrazek

szybenka

Post » Nie wrz 01, 2013 22:52 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

Ta "zwykła burasia" jest NIEZWYKLE piękna :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pon wrz 02, 2013 11:15 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) czekamy na wynik

Nikuniu Agnieszko :1luvu: Widziałam informacje ale byłam jednostronnie odcięta od internetu - tzn. widziałam ale nie mogłam się odezwać!
Świetne wiadomości i śliczne zdjęcia :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]