Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 12, 2012 0:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Kobietko pisz nawet w złym nastroju, jeśli potrzebujesz się "wypisać". Różnie w życiu bywa. Fajnie mają te futra Twoje. Tak na słonku. Moje o dziwo nie lubią dooopek grzać zbytnio na słońcu - tzn. przez okno. Za to psice w każdą smugę światła czterylitery wcisną.

Wygrzej się! Wypocznij i koniecznie zbadaj. Mój TŻ doprowadził się do takie stanu, że na kilka dni głos stracił. Nie powiem, żeby to było całkiem nieprzyjemne :P , ale nie polecam testować na własnej osobie. A z wrzodami nie ma żartów. :twisted:

Dobranoc!
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pon mar 12, 2012 0:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:No jak słowo daję, dawno sie tak nie czułam :( .
Tylko mi sie spać chce, i te inne dodatkowe " atrakcje "...
Co za cholera jakaś, no?

No , cały czas to powtarzam, że wyjątkowa cholera. I tak jesteś dobra, ja chyba ze trzy dni w ogóle do kompa nie doszłam 8O . Więc śpij smacznie i długo, Gosiu - sen to dobry lek. :ok:

A jak wiesz, że masz helico, to tym bardziej nie lekceważ :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon mar 12, 2012 7:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

saintpaulia pisze:Kobietko pisz nawet w złym nastroju, jeśli potrzebujesz się "wypisać". Różnie w życiu bywa. Fajnie mają te futra Twoje. Tak na słonku. Moje o dziwo nie lubią dooopek grzać zbytnio na słońcu - tzn. przez okno. Za to psice w każdą smugę światła czterylitery wcisną.

Wygrzej się! Wypocznij i koniecznie zbadaj. Mój TŻ doprowadził się do takie stanu, że na kilka dni głos stracił. Nie powiem, żeby to było całkiem nieprzyjemne :P , ale nie polecam testować na własnej osobie. A z wrzodami nie ma żartów. :twisted:

Dobranoc!

No piszę, co mam zrobić :mrgreen: .
Na żywo tych kumpel niewiele, do niedawna wcale...
Wiesz, jak to jest, koty ma, to pewno wariatka jakaś :mrgreen: .
Jakby nie forum, to dalej byłabym sama.
Moje futra są wychodzące, więc słoneczko uwielbiają w każdej postaci....
Jedynym wyjatkiem jest forumowy Aluś.
Został mi przypisany jako kot wybitnie wychodzący :ryk: :ryk: :ryk: .
Te ikonki to dlatego, że Alutek nie wychodzi z domu praktycznie wcale...jedynie czasem, jak jest juz ciemno.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon mar 12, 2012 7:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

dobry ;)

Gosia leż, leż i jeszcze raz leż.....
bo przechodzona grypa to nic dobrego...
i nie chcę cię straszyć ale 2 lata temu pochowaliśmy kolegę bo przechodził grypę... w efekcie zafundował sobie jako powikłanie zapalenie mięśnia sercowego, potem go zapisali na wymianę zastawki i mial ją mieć w lutym.... 6.12 zmarł...
więc blagam cię nad wszystko: siedź na tyłku w domu.....
nie lubię czytać znajomych nazwisk na nekrologach....

coś mialam napisać ale zapomniałam......
Ostatnio edytowano Pon mar 12, 2012 8:04 przez johaśka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon mar 12, 2012 7:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

izka53 pisze:
vip0 pisze:No jak słowo daję, dawno sie tak nie czułam :( .
Tylko mi sie spać chce, i te inne dodatkowe " atrakcje "...
Co za cholera jakaś, no?

No , cały czas to powtarzam, że wyjątkowa cholera. I tak jesteś dobra, ja chyba ze trzy dni w ogóle do kompa nie doszłam 8O . Więc śpij smacznie i długo, Gosiu - sen to dobry lek. :ok:

A jak wiesz, że masz helico, to tym bardziej nie lekceważ :ok:

Nie lekceważę, wybiorę się na badania, choć przy gastro wymiękam...normalnie szmata sie ze mnie robi i płaczę, jak małe dziecko :( ...
Ale mój gastrolog twierdzi, że z wrzodzików to sie i inne rzeczy mogą zrobić...i to mnie przekonało ostatecznie :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon mar 12, 2012 8:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:dobry ;)

Gosia leż, leż i jeszcze raz leż.....
bo przechodzona grypa to nic dobrego...
i nie chcę cię straszyć ale 2 lata temu pochowaliśmy kolegę bo przechodził grypę... w efekcie zafundował sobie jako powikłanie zapalenie mięśnia sercowego, potem go zapisali na wymianę zastawki i mial ją mieć w lutym.... 6 zmarł...
więc blagam cię nad wszystko: siedź na tyłku w domu.....
nie lubię czytać znajomych nazwisk na nekrologach....

coś mialam napisać ale zapomniałam......

Cześć, Aś :D .
Jak to coś ważnego, to Ci się przypomni, a jak nie, to nic straconego :mrgreen: .
Na nekrologi i tak mnie nie stać, na pogrzeb tym bardziej :ryk: .
Więc jeszcze się ze mną pomęczycie trochę :mrgreen: .

vip

Post » Pon mar 12, 2012 8:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

podejrzewam, że nic ważnego bo się przypomnieć nie chce....
w ogóle łapę się coraz częściej na tym, że zapominam co miałam zrobić..... :roll:
jakieś przesilenie wiosenne czy co....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon mar 12, 2012 8:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No to masz fajne perspektywy lekarsko-medyczne, nie zazdroszczę :?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon mar 12, 2012 8:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:podejrzewam, że nic ważnego bo się przypomnieć nie chce....
w ogóle łapę się coraz częściej na tym, że zapominam co miałam zrobić..... :roll:
jakieś przesilenie wiosenne czy co....

Albo skleroza :mrgreen: .
Posiadam, to wiem.
Jeszcze w kwestii pogrzebu chciałam....
Dziewczyny mają prykaz, coby mnie spalić i postawić na telewizorze, w jakimś gustownym wazoniku :mrgreen: .

vip

Post » Pon mar 12, 2012 8:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Bazyliszkowa pisze:No to masz fajne perspektywy lekarsko-medyczne, nie zazdroszczę :?

Cześć, Dorcia :D .
Tez sobie nie zazdroszczę...kolonoskopia to pikuś, gastro przeżyć nie mogę.
Ale co się dziwić, poprzednim razem przede mną było dwóch facetów, chłopy jak dęby, a jak wychodzili z gabinetu, to się słaniali na nogach :mrgreen: .

vip

Post » Pon mar 12, 2012 8:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Jeszcze w kwestii pogrzebu chciałam....
Dziewczyny mają prykaz, coby mnie spalić i postawić na telewizorze, w jakimś gustownym wazoniku :mrgreen: .

ja mam ładny słoik :) z czasow kiedy pracowałam na hucie szkła i tam takie ładniusie robiliśmy.....
to jakby co to naczynko już jest :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon mar 12, 2012 8:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:
vip0 pisze:Jeszcze w kwestii pogrzebu chciałam....

ja mam ładny słoik :) z czasow kiedy pracowałam na hucie szkła i tam takie ładniusie robiliśmy.....
to jakby co to naczynko już jest :ryk:

Ale gustowne?
Bo będę straszyć :mrgreen: .

vip

Post » Pon mar 12, 2012 8:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Puniowy relaks pośniadankowy :mrgreen: .
Najpierw zwisamy z jednej strony.....

Obrazek

....a potem z drugiej.

Obrazek

vip

Post » Pon mar 12, 2012 8:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No zwisam, zwisam, no i czyja to wina?
Może moja?
Jak takie małe te telewizory robią, to co ja mogę? :(
A Duża się nieraz drze, że mało widzi przeze mnie.
Akurat przeze mnie...ślepa jest, to i nie widzi.
I jeszcze na kota zgania. :evil:
Puś.

Wcale mu nie wierzcie, telewizor to stary CURTIS, 21 cali, czyli nie taki mały :twisted: .
Duża Punia.

vip

Post » Pon mar 12, 2012 8:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosiu gustowne :)

a Punio powalający :)
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]