Mi właśnie taka rzecz utrudnia pisanie bo jej się pieszczochania zachciało

Raaaatunku !!!!Darmowy piling nosa to nie jest to co lubię najbardziej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiak104 pisze:sky_fifi pisze:MariaD pisze:Kto w kolejce do Gucia i Smakusi?
Pomogę im znaleźć nowe domy w razie czego.
Mogę też zaoferować DT, o ile mają badania i szczepienia.
![]()
MariaD pisze:A serio - jesteś z Poznania, zaproś jakiegoś hodowcę do siebie, takiego co wystawia koty - niech obejrzy kotkę, niech Ci pokaże jak nauczyć ją trzymać,
anulka111 pisze:Kurcze ,a wlasciwie w jakim to celu Ty u mnie bylas....hmmmmmmmmm![]()
anulka111 pisze:Sky_fifi probowała po prostu odciągnąć moja uwagę od mirki_t i jej watku. Niestety nie zna mnie w ogole,udowodnila tez ,ze kompletnie nie czytała tego watku ku radości zagladajacych. Każdy sadzi po sobie -widocznie dla niej moje kotki to maskotki ,zabawki
Szpilę można wetknąć ,gdy trafi się na podatny grunt- sky_fifi trafia kulą w płot
Prowokacja tego typu może mnie ubawić ,ale nie zdenerwować. Proponuję przemyśleć swoją strategię i wymyślić cos nowego,bo ta jest kompletnie nieskuteczna
Gosiak104 pisze:A kota to już mi się macać po pomponach nie chciało
anulka111 pisze:MariaD pisze::ryk:![]()
![]()
Rozrywkowo się robi. Pisz sky-fifi, pisz.
Edit: chcesz wziąc na DT rasowce? Nie boisz się podejrzenia o kolekcjonerstwo rasowych? Oj, nieładnie, nieładnie.
Ja jestem dosc zajeta, to przynajmniej bedzie mial kto zabawiac bywalcow
kotka doroty pisze::ryk:![]()
![]()
Biorę Gucia i Smakusię![]()
Tylko nie mam zmywarki!Czy to mnie dyskwalifikuje jak bycie DT lub DS dla kociaków Anulki
MariaD pisze:Gosiak104 pisze:A kota to już mi się macać po pomponach nie chciało
Nie macałaś po ex-jajkach?Zgroza! To w ogóle coś Ty tam robiła?
vega013 pisze:MariaD pisze:A serio - jesteś z Poznania, zaproś jakiegoś hodowcę do siebie, takiego co wystawia koty - niech obejrzy kotkę, niech Ci pokaże jak nauczyć ją trzymać,
![]()
![]()
Próbowałam trzymać moje koty wystawowo (chciałam im zrobić efektowne fotki). Te na wystawie wyglądały efektownie. Moje natomiast... raczej smętnie, ze spuszczonymi główeczkami.
MariaD pisze:Gosiak104 pisze:A kota to już mi się macać po pomponach nie chciało
Nie macałaś po ex-jajkach?Zgroza! To wogóle coś Ty tam robiła?
kotka doroty pisze:Że kołdra pomaga to ja wiem![]()
Gorzej jak mnie panna dopadnie siedzącą sobie na kanapie i zupełnie bezbronnąWtedy pozostaje złapac kotę odwróci ją brzucholem do góry i brzuchol wycałowac
zmyka po czymś takim aż furczy
![]()
![]()
![]()
Ale co brzucholca wycałuję to moje![]()
Nie macałaś po ex-jajkach?Zgroza! To wogóle coś Ty tam robiła?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Talka i 25 gości